dan före dan

Nu är det nära tills jag får mina fina paket, guud vad kul.


Denna dag ska jag spendera på jobbet, sen kommer sandra å pontus å julmyser ikväll, sen upp å jobba på julafton igen från 8-18.30. Kan bli kul, men roligare om jag slutat tidigare. Men det går. pengarna rullar in iaf.



Ha en bra JUL !!

JUL

nu närmar sig julen, känner lite julkänsla efter idag då jag spelat julmusik plus att de kommit lite snö, snön kan stanna men inte kallare å ej halka tack! 

Helgen har spenderas på jobbet till stor del, långa pass men det har gått bra, roligt folk att jobba med iaf. På fredag kvällen hade vi lite mys jag richard å pontus, sen lördag så åkte jag till izabel efter jobbet, vi gick å handlade lite gott sen satt vi å snacka, välbehövligt tycker jag! hjärtebarn

Nu är jag ledig i 4 dagar, sen jobbar jag julhelgen igen, känns tungt men samtidigt så är det pengar ju, sliyar halv 7 på julafton å då ska jag till mamma å käka å mysa :) Kommer bli bra ändå. Å alla paket är klara det känns as bra , fasen vad mkt pengar de går åt. jag har under hundringen kvar :( suck. men lön om ca en vecka ju.


Har slutat bita på naglarna men de känns tungt, drar liksom i fingrarna, men jag hoppas jagklarar det, annars bli jag galen, så sjukt fult att bita ju . drömmen är ju att kunna ha långa och fina . men tiden visar väl om jag klarar av det eller inte, jo jag klarar de (hoppas ja )




KOLLA BILDEN! skulle kunna göra vad som helt för att bita i den köttbiten istället för att bli nervig på naglarna. Sandra din tur att bju mig på mat :D:D:D:D


NU ska jag vänta i min pojk för vi ska se på film å mysa.


Jag säger god jul nu eftersom jag men stor sannolighet(hur fan stavas de?? )inte kommer skriva här på ett tag om jag känner mig själv rätt.

RSS 2.0