TURKIET

på söndag åker jag och Sandra till Turkiet. det ska bli as kul! :) just nu så har jag å R nyss käkat middag som bestod av kycklig och ris. inget gott alls. :S uscha

Imorgon ska jag jobba 7-14, sen till josse och meya, sen växla pengar, sen shoppa inför resan. sen sova. Torsdag, ledig, va med Sandra. fredag till lördag natt jobbar jag. Lördag ska jag sova och packa de sista, sen äta hos mamma förhoppningsvis, sen hem å sova. Söndag åker vi till turkiet :D JIPPIIIIIIIIII

halsont, hosta och öronont

allt på samma gång, kan detta vara en vanlig förkyldning eller ska de va nå mer så jag behöver lite medicin? jadu den frågan får nog de ta på vårdcentralen idag, ska dit vid 15.00!!!!!!!! dock känner jag att hostan är värst, min fiende.! den får mig att vara vaken så tidigt i onödan.

Jaja, idag blir en rolig dag ändå, ska iväg och fixa lite med R sen ska jag möta sandra efter vårdcentralen och boka ev resa :D jippiiiii..

Mina tankar är hos Josefine och Meya. Må nu gud finnas med er så att Meya kan bli hur bra som helst! De är nu i sundsvall på barnavdelningen, och det tycker iaf jag är skönt. att de fått komma hem iaf! Hjärte kramar!


Nu ska jag iaf gå och sminka mig , richard är sp seg på morgonen han är inte kommit upp förren nu, jag klev upp halv 9.

Kram

Träning

Idag har min dag varit kanon bra, först jobb 7-16.00 sen direkt ner på gymmet och gymmade i en och en halv timme. Sen så kom Richard och hämtade mig coh åkte till rebecka en snabbis. Sen så for vi hem och åt sallad och tvättade. Och jag städade även lite hemma, typ toan och dammsög och greja på lite. det är ju helg snart och då ska de vara fint och rent! så man mår bra!

Nu har vi nyss hämtat tvätten och jag har även hunnit raka benne och smörjt in dom :) nu luktar dom gött!  vi ska se en film nu sen ska vi sova, det är som sagt jobb imorgon igen 7-15.00 och sen iväg till gymmet på en gång, ev blir det kräftor på eftermiddagen hos mamma , men jag vet inte riktigt! få se helt enkelt.

Imorgon är det sista dagen på sommarschemat på jobbet, men jag har redan fått fullt med jobb hela mästa vecka. så det blir bra, ska även jobba en natt på torsdag,. Går av fredag morgon kl 7.00 sen så hem och sova och iväg och jobba vid 16.30 sedan :) Sen är jag iaf ledig lördag och sen jobb söndag! :) bra med pengar så man kan betala hyran och även göra nått roligt. VI HAR INTE GJORT ETT SKIT PÅ HELA SOMMAREN; DET SUGER! 

Ev blir det utlandsresa med Sandra gumman, om hon får till de med jobbet. Hoppas för jag längtar juu efter lite värme efter så många dagar inständg på jobbet... Aja tur man har ett bra jobb som är roligt och underhållande. Love it!


NU ska jag iaf gå iväg och lägga mig i sängen ..!

Gonatt!

Kram

promenad

promenad, tänkt att jogga men skorna höll inte mottet. promenad fick de bli istället. Jag ska köpa nya så fort som möjligt, sålänge ska jag använda mina vanliga som jag går i vanliga fall med, less..

det var iaf skönt att gå på morgonkvisten innan frukost idag :) najs

sommartider

nu i sommartider har min blogg legat nere, jag okrkar inte skriva och har inget att skriva om., suck

men att läsa andras bloggar är kul=)

förr förra helgen hade jag det kanon hos markus och sandra, superkväll... :)


jag jobbar och står i på dagarna och nätterna sover ja såklart..

jobb imorgon, ta med två tanter och fika på sjukhuset med izabel:)

RSS 2.0