Lördag kväll

varit på graven på eftermiddagen och tänt ljus på mormors grav:) Sen har vi tvättat bilen, ahha tvågånger.. sen så har vi nyss ätit, kyckling och så ;) gött men propp mätt... haha, nu funderar jag på om de finns någon bra film att se ;S någon som har en idee?




kallt??

God morgon..
Är det kallt idag, jag har inte klivit upp så jag vet inte. men ska snart gå och duscha och käka frukost, mums ;)

idag vet jag inte vad som händer, de vi skulle göra ställde vi in ;ÖP haha

hej svejs

Tenta

JAG KLARADE MIN TENTA :) NÄSTAN MED HÖGSTA BETYG!!!!!

Så jag svävar på moln :)



nu ska jag ta itur med min hemtenta i Sociologi.



LIVET LEKER ;D

Torsdagskväll

Gud vad det blir mörkt fort ute nu för tiden, uscha. fast samtiigt så är det ju mysigt för att man kan tända ljus och så och sådant gillar vi :)

Idag har vi varit och kollat lite på vissa grejer, få se vad som händer framöver!   


IMORGON HAR JAG TENTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ÅÅHH jag vill inte :( inte på en Fredag

uscha

jag fick en obehaglig känsla i magen nu :S vet inte varför :S haha så konstigt. Men men :D

God morgon

Hej, visseligen så har jag varit uppe länge, de är inte god morgon nu men iaf :) ahha
Jag ska plugga till tentan och så, roligt, or not.:P haha

Idag så gäller det att plugga och packa lite och kolla efter lgh...:)

Acceptera eller inte?

Varför är saker man inte vill ska hända så svåra att acceptera? varför kan man inte bara acceptera och hålla ihop? men om de gör så ont att man inte vill, så kan man inte acceptera det som händer. Jag tänker så hjärnan hoppar ur, men vad finns det att tänka på?

Dagarna går och går, snart det närmar sig. Vad ska hända sen..?

Jag vill inte , jag vill inte. jag hoppas in i sista sekund att det ska ändras...........





klart

Pluggat ett tag nu och det börjar sitta :) jag har även tvättat och betalat räkningar! så duktig jag är.
Kollat runt på blocket och så med för att se om man hittar nått intressant. Och tagit hvudvärkstabletter igen :/ jag måste vara den människa som har mest huvuvärk i hela stan, känns så iaf..

Lunch

Har nyss kommit hem efter en körning och en Lunch med brodern min :) De va gött, nu ska jag sätta mig ner och läsa på inför tentan, uscha. Det är så jobbigt att göra de, man går liksom igenom allt fårn början till slut, det tar på krafterna.. Men nu ska jag iaf satsa :)

Sen så ska ja nog börja med min hemtenta i Sociologi, tungt.


Tips inför träning till tenta
- Köp lite godis att tugga på
- tänd ljus så det blir mysigt
- mys med huden (samtidigt) haha
- va koncentrerad
- KÄMPA!!

Huvudvärk

Hej!
Min tisdag (igår) bestod av jobb på Lindgården, vilket var roligt plus att man får in lite slantar. Jobbade 7.00-15.00, sen skulle jag hem och plugga eftersom jag har tenta på fredag, men min huvuvärk gav sig inte och jag trodde huvudet skulle sprängas, tog alvedonoch la mig en stund i sängen, dock hjälpte det inte. Jag sov i många timmar. Sen klev jag upp och tog lite att käka, sen ner i sängen igen och sov. Dock vart de inge pluggande men jag kunde ju ändå inte.

Idag så hade jag tänkt plugga som en dåre, nu ska jag iaf till körskolan och köra lite, sen hem och plugga! Ska råplugga nu idag, men jag tror ändå att jag kommer klara tentan, hoppas iaf! :) Sen på kvällen blire det nog tvtittande och sen sova, för att kunna orka kliva upp dagen efter...  


byee byee

Huvudvärk

Hej!
Min tisdag (igår) bestod av jobb på Lindgården, vilket var roligt plus att man får in lite slantar. Jobbade 7.00-15.00, sen skulle jag hem och plugga eftersom jag har tenta på fredag, men min huvuvärk gav sig inte och jag trodde huvudet skulle sprängas, tog alvedonoch la mig en stund i sängen, dock hjälpte det inte. Jag sov i många timmar. Sen klev jag upp och tog lite att käka, sen ner i sängen igen och sov. Dock vart de inge pluggande men jag kunde ju ändå inte.

Idag så hade jag tänkt plugga som en dåre, nu ska jag iaf till körskolan och köra lite, sen hem och plugga! Ska råplugga nu idag, men jag tror ändå att jag kommer klara tentan, hoppas iaf! :) Sen på kvällen blire det nog tvtittande och sen sova, för att kunna orka kliva upp dagen efter...  


byee byee

Jul?

Sitter i min ensamhet och dricker ( ni kan inte ana ) haha julmust. Det är gott ibland, men speciellt till jul, men jag föredrar vanlig cola, men till jul ska man dricka julmust, annars ingen jul?

Jag och Richard har skämtat förut om att när vi flyttar blir det ingen julmat, utan madconalds istället. Haha men det kommer inte att existera där jag bor :P Men drömmar får man ha ;)

Appropå jul, är det någon som längtar? Jag gillar att ha det mysigt på jul, men vi får se vad som händer !


Nu ska jag gå igenom min litteratur till tentan jag har på fredag, åååh såå hemskt!!

Måndag

Hej allihopa!
Min helg har bestått av slappdagar, tvtittade och glassätande, och jobb. en mkt lugn helg.

Idag så klev jag upp halv 10.00 och tränade på tentan som jag ska ha på fredag, huva. Sen har jag packat lite och så och ätit en chokladkaka som jagköpte i helgen. :P Nu tänkte jag fortsätta med att plugga inför tentan och sedan ska jag se på en bra film om jag hinner. Ska först och främst tänka på min tenta som är as viktigt för min del. Jag ska kämpa..

Imorgon, tisdag ska jag jobba på pilen på Lindgården, en annan avdelning än den jag brukar va på, ska bli spännande :) Haha !! Och jag slutar vid 15.00 och då ska jag hem och plugga på tentan , ska bli najs ! eller inte ;)

Ha en bra dag i "solen"


/ Ch

lördag

ååh, lördag idag, så skönt! sov till 13.00 och sedan klev jag upp åt frukost och såg inlåst.. :) idag kanske jag ska på hm och köpa en grejj få se...

fredag: körskolan, pluggade, badat (hemma) , tacos med R + idol, sen sängen :)




hur cool

hur cool är inte den skon? vem skulle inte kunna ha en sån?

trött

Morgon trött, blivit kanske bortskmd med dom sena upp kliven på morgonen nu för tiden. Jag kan ju reglera själv när det passar sej att kliva upp, och de är super, fast man blir lite små trött när man verkloigen måste kliva upp en bestämd tid, dessutom kl 6.00 :O Sen på söndag är de ju samma för då ska jag jobba, ska bli roligt ! pengar, de behövs:)

Nu ska jag kolla lite bloggar och sedan sätta igång och plugga lite :)



IDAG är de Fredag, jippiii

läst

Gud vad jag läst nu, suttit och läst som en dåre, haha
jag har läst ut en hel bok, så stolt. men det är bra det. Sen nu ska jag kolla runt på internet och sedan kolla lite mer på läsningen förhoppsningsvis :) ibland går det bra


Ska köra imorgon med, :D så bra



Körskolan

var på körskolan imorse, uscha så trött ja var! Körde runt och så. går fin fint de här kan jag lova er :) haha sen så luncha jag å min älskling :P sååå bra och gött..  nu sitter jag hemma och ska sätta igång och plugga och så :) blir bra de hör ska ni se ;) hah









Richard du är lika bra som mej ;D

födelsedags tårta

Firat lillbrorsan, ;) haha jag å han gjorde även tårtan tillsammans ;D

Kolla in den

21 okt

Grattis till min underbara lillebror Tommie, du är nu 14 år.. Gud vad tiden går :) Du var ju nyss bäbis ju, hihi du sprang omkring i din bananer i pyjamas dräkt :P Haha , du ska iaf firas idag :) med tårta å grejs:)

min dag har spenderas framför studieböckerna :S men det har gått bra , väldigt flyt och sådant gillar vii ^^

inatt så låg jag och funderade och helt plötsligt rinner det ur näsan, jag tar handen och drar över liksom, och när jag tänder lyset så är det näsblod. Det kom ganska mkt,det är så obehagligt.. uscha!

nu sitter jag och äter lunch, det vart två smörgåsar och saft! ganska sent att äta men vadå ;)


puss på er

40 frågor

puuuuh, nu har jag suttit i två timmar i sträck och gjort 40 frågor. är så stolt :) Det är faktiskt halva antalet frågor som jag har , så jag gör resten imorgon, så kan jag träna till tentan sen :) Så bra eller hur? Till detta plugg åt jag mandarin och saft :)

Idag har jag som sagt kört bil ;P solat och köpte morotskaka att äta efter lunch. Till lunchen blev de rester, dvs ris och flygande jakob. så gött..

Nu hade jag tänkt göra lite teori och sedan vet jag inte ! bara slappa och se grannfejden. missa den ju igår eftersom jag sov kl 22.00 :P haha



hörs puss på er

Körskolan

hejsan hoppsan.
Körskolan om en timme typ, sen ska jag sola troja och sen hem och plugga. Har massa frågor som ska göras inför en tenta.:s men de ska nog gå bra !

Nu ska jag dra, hej svejs..

det man längst i hjärtat vill.....

Man tror med hela sitt hjärta att det ska ordna sig, att allt bara är ett dumt skämt, att man drömmer. Men vaknar aldrig upp, det här är verkligheten hur grym och orättvist den än är, så är det min verkligehet. Jag lever här och nu, men jag vill ändra så mycket, spola tillbaka tiden. Det värsta är nog att man står ensam på ett sätt, med sina dumma tankar, man funderar fram och tillbaka och försöker förstå och inse hur läget är. Men hur mycket jag än vrider och vänder så kommer jag fram till samma dumma svar. jag tycker att det är orättvist. Man blir så arg, ledsen, frustrerad över att man inte kan få slappna av. Man hör ofta att det kommer ordna sig, men vad ska ordna sig? för i hjärtat så sitter det fortfrande kvar, och de kommer inte att kunna ordna sig där.

Jag är så besviken på mig själv, besviken på andra, besviken på att de blev såhär. Kunde jag ha gjort något?
Det värsta är att jag blir bara mer och mer sårbar för varje steg du tar, varje steg härifrån. Hur ska jag klara den dagen? Ändå så älskar jag dej....



Måndag morgon !

Goddag!
Idag är det en ny vecka och det innebär nya möjligheter. Denna vecka ska jag plugga gärnet och köra på körskolan.

Min helg såg ut såhär:

Fredag-
Pluggade fram till 3 tiden sedan gjorde jag mig iordning för att åkta till Marie. R skjussade mig dit, där det blev mat och idolmys. Sedan hem till R och såg på wallander ;) sov som en stock sen!

Lördag- Sov länge, sköt.. sen upp och åkte till birsta för att handla present till bror som fyller 14 år på Onsdag. Sen hem till R och åt middag, sen på kvällen drog vi ut till bror en stund och chillade. Sen hem och sov.

Söndag- Sov så skönt, pluggade lite teori och sedan mat som va as god och sen lite tvtittande och sedan hem. Såg på ensam mamma söker och kollade på lite studentbilder.

och idag Måndag håller jag på att plugga, ganska stressigt :/ uscha! har så himla mkt att göra så jag kommer aldrig att hinna känns de som. Men men  !


äntligen helg

nu så har jag gjort helg.! inläggen till debatten är inskickade och det återstår bara två st som jag ska göra nästa vecka. Man måste liksom få en helg också inte bara plugga varje dag! så nu ska jag sminka mej ;) jihha!

Lägger in en bild mitt smink om de bli bra innan ja drar. hej svejs

avi från posten

vad kan nu detta vara för roligt, ett brev på posten. Jo det kan jag tala om på en gång, det är mina litteratur böcker :/ bläää. haha! jag tro de är 4 st eller om de va 3, kommer ej ihåg, vet bara att det är as dyrt.. buuuu" nackdelen men att plugga är att man måste köpa böcker, annars så är det as roligt ! eller ja ibland ;) Man får iaf lite högskolepoäng, sånt gillar vi. och föresten se upp om 3 år när jag är polis, då jävlar, ska plugga så jag blir "den nya fröken Beck" ahha. så underbart

Idag så började de med att jag skickade iväg min tenta, och att jag skrev ett debattinlägg till sociologin, ska skriva ett till nu innan jag gör helg. Men först så måste jag äta, håller på att dö av hunger... Lunch dags" love it

ikväll ska jag på middag hos Marie mums, få se va de blir för gött då;) Sen kanske vi ser på idol eller nått, jag vet inte! kul att umgås iaf. Sen ska jag till min fina pöjk. <3

Nä nu ska jag dra och käka, hej svejs


hörs senare

smink

gud va kul det är att sminka sej, idag så har jag faktiskt lagt ner lite tid på underlaget av smiket, dvs concealer och brunkräm(orka ej säga foun ja ni vet kan ej stava till de ) mohhaha det är faktiskt roligt att sminka sej ändå, förut tryckte jag det var tråkigt på morgonen, var bara roligt när man skulle gö något speciellt. Men jag har ju alltid smikat mig, så låt de gå :) =)

Nu ska jag strax iväg på en biltur och titta lite, sen på körskolan, och sedan hem och skriva färrdigt min hemtenta, den ska vara INNE imorgon :O men jag kommer nog klara att hinna det! "hoopas"
ikväll kanske jag ska iväg och kolla på en sak, men bara kanske få se hur vi gör med det :)

Sitter och dricker lite cola nu, mums gott till frukost :D haha jag älskar COLA! Men det var faktiskt över sen igår när tommie köpte en , så jag tog lite idag!


Haha roligtbild. Nadia är fotograf^^

Jacka

haha, jag har inte börjat använda min jacka än, det var ju två veckor sen jag köpteden. men jag liksom behöver dne inte nu ;D ahha men jag ska använda den, jag lovar! :D Haha

håller på att mysa med min älsklings gumma nu . hon är allt

lyckas

Ibland så är man så förbannad när man pluggar, ingenting går som man vill. Så har det varit för mig nu och jag blir så less på det. Det känns inge roligt då, men det roligaste är att jag nästan är klar med min hemtenta =) ÖVERLYCKLIG, har bara två b frågor kvar som jag antingen ska göra ikväll eller imorgonbittii!! :) Sen ska jag fokusera på min debatt som jag har i sociologi ett tag! Det är bra de här, men nu känner jag att jag börjar få ont i örat( huu jag hatar att ha ont där) men hoppas de bara är tillfälligt att inte är öronskitsjukan igen , fast de var ju förra året jag hade de sist HAHA" :)

Nu tänkte jag fira med lite nudlar till lunch , haha men det är gott!
Sen vid 16.00 tiden typ ska jag iväg på lite grejs ..

MISSA INTE OSYLIDIGT DÖMD IKVÄLL :D

Sen vill jag säga att jag har världens bästa pojkvän, du är bäst! Älskar dej


skola?

fan va de är tråkigt att plugga, vafan jag jobbar fan heldre känns de som nu, ni vet när man har fastnat på en grejj och inte kan lösa det, sånt stör mig som faaaaaaaaaan, och stressen kommer sakta men säkert inpå en :/ åååh så värdelöst!! Jag har liksom tre frågor som ska vara klar tills fredag kl 12.00. men jag hittar inga svar? hallååå???


det var nyss några här och kollade på lägenheten, huuuuuu, jag bor ju här:D

fuck

fuck this shiiiitttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt.......
Kan man annat än få damp på den där jävla BÖGJÄVLEN????????????????????????????????????????????LJUGER OM ALLT OCH INGENTNG.....................................................................................................

tack

Tack till min snygga älskling som gjort om min design ( hade ingen förut men men ) haha. Självklart så la han in en bild på sig själv för att han är så snygg! ;) eller hur R?

Nä men jag är nöjd med den. den funkar kanoners ! Tack älsklingen min

betalat mer böcker

faan, vad pengar går åt tyill böcker . ahha men men sånt är livet. jag kommer iaf att lära mig något. tjolahops. men jag ska läsa typ 200 sidor i en bok snart och sedan ska jag om jag orkar skriva lite på en debatt som vi har. Men vi får se hur det blir med det, jag ska iaf läsa allt IKVÄLL!!!!!! INGE ANDRA AVENYN UTAN ATT HA LÄST ALLA SIDOR CHRISTINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! lovar det :D

Men ha en bra kväll, för de ska jag ha iaf! puss å kram

concealer

super duper bra :) den gula är till för att täcka finner och sådant, mendas den röda är till för att lägga under ögonen och så och den andra är till för att jämna ut dem båda. super bra :) 265 kr på mus(make up store)

hej i lingon lådan

tjaaaaaaabbaa.
Kört bil idag på körskolan ;) haha så najs bajs, sedan tandläkaren , inte långt kvar nu heller, shiiiit !

Nu sitter jag och pluggar som en dåre,, är sjuk men vad gör de om hundra år? nu måste jag verkligen sätta igång och skita i min sjuka kropp, för vad är viktigare än att lyckas?:)


Ska lägga in en bild sen på min concealer ;D

sjuk?:S

Mår inte så värst bra, men yrseln är borta och jag måste gå på körskolan och till tandläkaren annars får manju betala skiten ändå?:S pissigt

Men sen så ska jag hem och vila och måste även plugga gärnet, för snart så hinnes de inte med så mkt ! ska vara klar på fredag, och jag har satt upp som mål att bli klar imorgon. punkt slut!!!!!

ska ta och nysa rakt ut lite så kanske det blir bättre?:D mohahha!






puss och kraaam

Design & layout

Designen och layouten på christinefranlund.blogg.se står Richard Sellberg för.

©Richard Sellberg 2009


måndag

hellooo
måndag och jag är i full fart av att plugga :) hiih sitter framför brasan hos R och läser+ skriver :) Så mysigt. Idag så ska jag plugga så mkt som möjligt sen ska vi iväg en snabbis på eftermiddagen förhoppningsvis. Sen ska jag oxå hämta några av mina böcker på Okq8 som jag beställt :)

Helgen har varit bra :)

Fredag: Stan med Nadia på eftermiddagen och fikade på Citycafe, satt i några timmar :) myyysss
Köpte även en concealer på make up store, dyr men jag tror att den är bra :D ahha Sen åkte ja tll Sandra och gjorde henne maria och Markus sällskap:D Åt chips, dip morötter godis:D mums, sov hosR sen :D

Lördag: Till sandra och hade det bra ;D
Sedan på fördelsedags fest hos Markus för att han fyllde 20år, grattis. as god tårta, där de även va fotografier på han , haha :) jag vill oxå ha en sån tårta :)

Söndag: Slappa, såg på johan falk, båda filmerna och käkade kina mat ;) love it
Sen så iväg med brorsan och sedan tillbaka till R och såg om Johanfalk med han ;D ahha kan se dom jämt ja :D

Så de sååååååå:D bajsa på er:D

Fredag

hej på er. länge sen jag skrev nu, men har liksom inte tid typ. Men livet är ju som "vanligt" fyfaan. Massa tankar å skit som bara kommer upp hela tiden, och magvärken fortsätter, kan det bli bättre? Tog en rejäll duscha/bad imorse för att se om magen kunde lugna ner sig lite, men ajja det löser kanske sej.

Nu ska jag strax ner på stan för att möta upp Nadia och snacka lite <3 ska lbi skönt att komma iväg lite. Ska ta med henne till make upp store också för att jag tänkte köpa en grejj där :) det kan bli bra med den saken iaf :) ahha






Suck my as bitch.




Ha en trevlig dag :) hörs senare kanske  !

beställt böcker

kan man få mer utbrott än när man ska köpa böcker ? asså man hittar fana inte ens alla böcker vilket är as surt. Då ska man ut med as mkt pengar oxå då vill man ha det överstökat. Men så då finns inte alla böcker och man besätller hälften och sen så får man känna sig sur en gång till när de nadra böckerna ska hittas och betalas :/ surt. blir så less. så jävla dåligt att inte alla böcker finns. såååååååååååååååååååååååååååå arg är jag nu...

Men men, jag är rik, jag tycker det är så roligt att betala skiten... huva ..


Faan oxå är jag hungrig och då funkar ingenting ju, men jag ska äta snart troja!!



NYA JACKAN + LUCAS

Tänkte visa er min nya jacka :) mm den är så snygg tycker jag " :)


Sen en bild från i lördags på lille Lucas

helgen

Hejsan, sorry för dåligt uppdatering under helgen , haha

Fredag: Pluggade hela dagen, och sen birsta för att köpa present till Elina, och sen hem till R där jag tog en promenad runt pettersvik, sen middag, och sedan åka till Elina för att fira henne! :) STORT GRATTIS IGEN

Lördag: latade oss hela dagen typ, fram till 15.00 då elina ringde och fårgade om jag kunde komma till birsta och hjälpa henne att välja skor, så då for jag å R dit en stund !

Sen hem och käkade middag, kyckligklubba med potatisgratäng, mums. Sen hem till Sandra Å luncas och myste. Å han är så sööt, skönt att få prata av sig med Sandra iaf! :) Sen hämtade R mig vid halv 12. och jag följde med han ut till birsta träffen en sväng bara, sen hem å sovaaaaaa, fast vi såg på en film först!

Söndag: R sov as länge= jag blev sur. men när han vaknade och klev upp så åkte vi till marco polo och åt kebab med bröd mums, och ut till birsta där jag köpte en jacka :D ni får se den sen ;D  och sedan ¨åkte vi hem till R igen, och sedan iväg och köpa massa gotta för att se Wallander. Sen skjusa han hem mig, och jag kollade på ensam mamma söker på datorn + det där som går på 4:an på söndagar, vet inte vad det heter riktigt, typ kommensarien ellernått?:S haha

sov sov sov...

Idag så klev jag upp sent, åt frukost och nu håller jag på att plugga :)



tjolahopp

Hej på er.
Pluggat som ett svin idag, uscha " men man får iaf vara stolt över sig själv, dock så var jag tvungen att göra om en grejj :(/ buuuu. men jag hoppas jag lyckas!


Hörs senare

inget att säga

det finns inget mer att säga, jag orkar helt enkelt inte. faan jag som trodde jag var stark...



Tryggheten är borta

GRATTIS

GRATTIS ELINA GUMMAN, äntligen ! :)
Hoppas du har en bra dag, fast du har tenta idag. Lycka till! Jag håller tummarna.
Imorgon ska vi fira dig, puss på dej !

du får inte



Du får inte knacka på min dörr
Du får inte göra om mitt namn
Du får inte vandra på min väg
Du får inte riva mina murar
Du får inte ha mig som en dröm
Du får inte säga att du hoppas

Sonja Aldén - Du får inte

så bra låt, är skönt att lyssna på musik speciellt när man pluggar då kan man drömma sig bort i låtarna!

Idag körde jag på körskolan, det gick super bra, jag är så stolt över mig själv. Jag kommer klara det här själv, jag vet att jag kan! jag är redan ute på 90 väg och kör,kör bland trafik, det trodde jag inte skulle gå så fort! JAG ÄR BÄST Man måste säga att man är bra för att må bra ibland.

Nu sitter jag och pluggar och försöker göra undan lite eftersom jag vill verkligen vara ledig i helgen och bara slappa och mysa med dom bästa! Förkylningen tycker jag blir bara bättre och bättre, hoppas på helt frisk imorgon :) vad tror ni?

Fått mitt visa kort idag, beställde det för ett tag sen, nu ska jag äntligen kunna shoppa på internet ;) sånt gillar vi eller hur? Vi hörs senare, kram på er

tidig morgon

uscha klockan är åtta, jag är svin trött dessutom fryser jag :/ blää för hösten/vintern ska iväg till körskolan nu, hare bra allesammans

RSS 2.0