plugg+träning

kl 11.00 idag åkte jag till Sara där vi skulle plugga idag ;) vi blev bjuden på chokladbollar och godis, de va as najs, och så skrev vi våran rapport tillsammans, gu det gick jätte bra. Så bra och härliga människor! :) Sen vid halv fyra så skjussade Sara mej till gymet där jag mötte upp Nadia och Bajro och vi tränade , faan va slut jag var. Så sjukt kul att vi kommit i gång så bra :)

Sen hem och lagade mat, fiskpinnar och potatismos och dillsås, sedan for vi till Willys pch handlades mjölk och bröd och så, sen hem och diskade och såg på tv, nu sitter jag här, läst igenom våran rapport igen å så:) nu ska jag bädda ner mig snart så sjukt trött alltså.

Imorgon är vi lediga från gymet och kör ev på onsdag :) ska bli bra

Kraaam Kraaam

fångad i mörkret?

av roger pontare. Han är så bra, låtarna är så sköna att lyssna på, ger en så många minnen !

Jag är faktiskt ganska stolt ibland över mig själv, fast ibland känns allt skit, men just nu så känner jag mig stolt.
- jag har börjat träna
- Jag studerar vid mittuniversitetet
- Jag har snart pinat mig genom två engelska böcker och en uppgift till
- Jag jobbar så mkt jag orkar med
- Jag är uppskattad på jobbet ( fick höra det härondagen av att det pratas gott om mig och de tycker jag är duktig och frammåt männsika)
- Jag slösar inte så mkt pengar
- Jag är glad att jag har fina vänner
- Jag trivs som fisken i vattnet på min arbetsplats
- Jag gjorde ett kollage av kort som jag satt in i en ram igår ( skulle ha gjort de för flera månader sedan haha )
- Jag kliver upp i bra tid och pluggar idag
- TOG KÖRKORTET på ovanligt kort tid, så stolt:)
- Börjat köra själv till jobbet haha

Ibland kan det vara skönt att få skriva positiva saker som jag kan gå tillbaka och se sedan när jag känner mig deppig. Det som gör mig frustrerad är när det går dåligt i skolan, när jag inte lägger ner så mkt enerig som behövs. jag måste kämpa, för vilken annars ska göra det för mig? jag kan ju bara själv komma in på polisskolan ( JAG SKA DIT)

i tisdags var det informationsträff för polisutbildningen, men jag kunde ej gå, jag jobbade:) men jag behöver inga tärffar, jag söker ändå :) hah ! Fast helst av allt just nu vill ha heltidsjobb på jobbet mitt. Men de går ju inte.

Imorgon ska jag ha besök av dom som är mina vänner :) ska bli myyys

nu ska jag fortsätta jobba med uppgiften sen ska jag träna med Nadia, det ska bli kul, hon och jag tränar bra ihop:)

Elina du är saknad <3

haha, ett skämt

haha kan inte sluta flina åt mig sjäv, ahha sitter med min engelska hemtenta och dör av grav, jag sitter och skciver alltså på svenska men böckerna är på Engelska och jag "tro" att jag förstår vad det står och så skirver jag. haha. egentligen förstår jag nada, ahha. fåtal ord kan jag förstå men inte innehållet. haha så komiskt :)

Nu har jag en fråga/punkt kvar att skriva, och det har nog varit svårast hittils, jag fattar inte vad jag ska skriva, så fuck up. Men men,

igår somnaden jag som en stock vilket var hur skönt som helst, hörde av R att jag fått sms igårkväll men orkarde ej kolla, men de va Nadia som va dålig så vi tränade inte idag, får ta det på torsdag eftersom jag jobbar imorgon och onsdag och hon med på onsdag, så vi tar nog torsdag efter hon fått sovit ut :) Fan vad roligt vi hade i gymet i onsdags förra veckan, de va hur kul som helst, :) Bra träningskompis

Nu ska jag diska för atfå lite avslappning sen så ska jag sätta igång igen eftersom mitt motta är att vara klar idag, hade jag tänkt !

puss&kram

ALLA HJÄRTANS DAG

hej! idag har det alla hjärtans dag och jagp  har jobbat, 8-20 vilket gått super. Jag kunde verkligen inte sova inatt, va vaken till typ 4 och skule upp 7, men jag var pigg ändå haha, men blev svintrött på jobbet vid 15 tiden, haha

gjorde ila hälsenan idag på jobbet, sköt ett bord över den, fyfan. När jag slutatde väntade gött mys hemma med fika av R, nu ser vi på wallander,

Imorgon blir det träning och hemtenta. Ha en bra kväll

Puss O Kraam

lördag

God dag/kväll

Är helt slut, Tenta i måndags, gick inge bra :/ orkar inte mer.
tisdag jobbade jag, onsdag tränade och träffade sandra en stund, torsdag jobbade, fredag jobbade. idag(lördag) så har jag suttit med min hemtenta och skrivit, halva är färdig, skjussa R till thomas sen hem och la mig i soffan. magvärk och allmänt less och trött!

imorgon är det jobb från 8-20, ska väl fungera! sen hem och käka nått gott hoppas jag :)

Veckan som kommer ska jag träna ev måndag och fortsätta med hemtentan. Tisdag jobb 11-20 och onsdag jobb 7-15.15 sen hem och kanske tvätta om de finns tid? Torsdag, sammanställa min hemtenta och finslipa den. Fredag ska jag nog också plugga som vanligt, hoppas på någon mer träning också.
Hoppas på en bra vecka med mycket skratt och lycka ! Är fruktansvärt less på vintern nu, vill bara ha en skön vår och kunna gå ute med mindre kläder i solen :) och man fyller ju 20år ;) jippiiii

just nu kollar jag på beck på tv+ och ska nog slå igång en annan film sen och se om R ringer om skjuss i rimlig tid annars ska nog bror hämta han.

Igår fick jag min fina/snygga lampa till köket, den är så snygg, fasiken alltså , inte alla som har en sådan fin lampa ;) haha

Fått infektion i naven tro ja eller nått, tappar ju alla ploppar och så har jag varit utan percing några dagar och sen när jag ska sätta in så går väl nått fel så det bli typ brosk eller nått skit där och de varar och så hah, men nu har jag köpt fler ploppar, eftersom de är bara dom jag tappar hela tiden, oftst på jobbet också, kanske ska börja ta bort percingen då? hah never ever för d kommer jag glömma sätta dit den igen, troja :)

imorgon blir det ris och kycklinggrejs till lunch på jobbet som jag tar med mig, sen så äter jag nått smarigt när jag kommer hem på kvällen om man känner sig sugen då :)

Enligt en av personalen på jobbet så får jag ofta beröm och alla tycker jag är så ambitiös och glad och duktig, det var roligt att höra, att det pratats så gött om en, så bra så :)

Just nu längtar jag på ett sätt till måndag då det är annorlunda familj,så jäkla bra program :)

men nu ska jag på toa, bye bye sov gött och ha en bra helg, min har inniburit soffan och datorn, haha och jobb såklart :)


Gonatt

helgsumering

Fredag : tränade med Nadia på gymmet och det gick bra. Vi tränade på och fick känna lite puls :) haha ! tänkt så seg man blivit, men det ska de bli ändrig på :) Sen åt jag och richard en god middag, mums. Sen åkte vi till Emil och Elina och fikade blåbärspaj och spelade tvspel, faan de va så kul ;) rikgt damp får man när de går dåligt ;) hah! en rolig kväll

Lördag: Sooov, sen kollade jag på olika program på svtplay och så, sen så kom Richard hem och då gjorde vi oss iordning för att åka till Sandra och markus där vi blev bjuden på mat, skit gött var det, kött klyftpotatis och goood vitlökssås, asså det var rikgt gott ! Vi spelade ett roligt spel och sedan körde vi tecken, haha säger jag bara " Hade det riktigt roligt, gick hem vid halv 4 och sov !

Söndag: vaknade runt halv 12 av telefonen, låg kvar och va helt död, sen så åt vi mat och vi tvättar nu, sen ska vi till Richards föräldrar på middag, sen hem å sova. för på måndag(imorgon) ska jag ha tenta


Torsdag

hej!
Idag pluggade jag på förmiddagen och sedan gick jag till sandra då vi gick på en promenad, det var härligt :) sen fikade vi kladdkaka ochj varmchoklad med grädde, det va himlas gött ! sen städade vi och donade, Marie kom en sväng med :)

nu sitter jag hemma, ska äta strax. ska bli gött . det blir lasagne !


Plugg + huvudvärk

hej, idag var det meningen att jag skulle träna men jag kände mig inge vidare i morse och det sitter i än :/ men det kommer. SÅ nu sitter jag och pluggar förfullt och det är jobbigt, man blir så trött att sitta framför datorn och tanken på att läsa lite ur böckerna sedan gör mig irriterad ;S haha !

igår var det final på paradisehotel, faan va bra det var, men jag tycke fel vann. men men

nu så måste jag forsätta att skriva, tar någ någon timme till sen hoppas jag att jag är klar med den saken, och ska nog sätta mig ch läsa då, har tenta på måndag och den vill man ju klara, detär aningen svårare nu och det känns piss.

helgen har varit hektiskt, jag har jobbat jobbat och jobbat :) det har varit väldigt roligt, bra arbetskamrater och så men det är jobbigt att gå där, för man fåår omnt i fötterna. Sommarjobbet är även klart :) känns bra" :)

ha en bra dag, för de ska jag ha efter allt pluggande ;D

RSS 2.0