Söndag

vart jobb igår lördag med, alltid lika trevligt :) Sen kom Izabel som en räddare i nöden med  så att allt skulle funka. mkt bra.

Idag så har jag varit ute lite, så himla skönt väder sen så ska jag äta middag med Richard sen ska jag vila inför min kommande jobbnatt. ska bli skönt.

Imorgon ska jag sova ut sen träna sne vet jag inte vad som händer, sen jobb tisdag onsdag. :D




Kram

mer

jobb , ett pass till imorgon, sen går man åpå nattpasset på söndag , jipii.

mer jobb

ännu mer jobb denna vecka uppe i 5 pass nu som förut såg ut som två. jobbar söndagnatt viket man då tjänar bra. :) glad är ja för de.

Firat min bror idag, han blev nöjd med grejerna han fick, hörlurar och en adidas tröja av mig och richard. Sen massa annat av dem andra. :) han blev nog nöjd hoppas ja.:)

Mamma hade gjort as god thailändsk mat som bestod av starksoppa med stora räkor, kycklinggryta typ med nudlar och så en god hemmagjord chokladtårta. alltid gött med hemmlagat. Tårtorna blir så mkt bättre än köpt skit. ;) Duktig mor. :) vi var även och storhandlade mamma å jag innan i birsta, mkt bra priser på icamaxi. mkr frukt och gött blev de hem. :)

morgon väntas tacos på besätllning av richard, själv är jag ganska less på det, men mat som mat , allt går ner. Sen vet jag inte vad som händer, vill egentligen bara slappa å så. Bio skulle sitta fint meed, kommer ju ut en bra film som jag vill se, så vi får se vad som händer med den saken. :)

Såg nyss lyxfällan, jag dör vad folk slösar pengar, hahahhahah


nu ska jag se något sen sova, jobb imorgon kl.7.00 uscha, värsta med jobb är att kliva upp mitt i NATTEN. ett jobb från 9.00 till 16.00 skulle sitta fint de ;)

Kram kram

jobb

denna vecka som såg ut att bli enbart två arbetspass blev 4 st. mkt bra :) så ska det se ut, plus att jag fått jobb nästa vecka, sen åker ju jag till ulllared. Jobbet betyder ju mkt så jag kan tjäna pengar plus att jag inte vill gå hemma  på dagarna.

Jag tränar och står i med, ska snart springa 2 km, på tid för att se vad jag ligger på, blir intressant de. det är väldigt skönt att träna ska ni tro, man blir så pigg och känner sig fräsch. Det gillas


Imorgon är de jobb igen, sen ska jag handla med mamma sen födelsedags middag för tommie, sen sova,jobb fredag. Sen ledig i helgen hittils. :)


Jag älskar dig Richard

Drängarna

haha, nyss sett ullared där drängarna uppträdde, det skulle jag vilja sett :) dom är så bra. jag vart tvungen att slå på¨deras låtar på datorn och dansa för Richard ;)

Idag har jag jobbat sen har vi köpte grejor på skroten och biltema till bilen, lånat pappas bil till på onsdag. Så man kan ta sig någonstans plus att vi skulle köpa delar till bilen.
åter till jobbet, fansen vad mina arbetskamrater är bäst, dom är så underbara..

Nu ikväll har vi rensat garderoberna och som vanligt vart de två stora påsar kläder som ska slängas och mkt kläder har lagt undans (sommarkläder), så det känns good. Bara att fylla på med mkt nytt nu i det tråkiga höstvädret.

Ifredags så va elina och emil hit en sväng, lördag birsta med mamma å bror, sen grillat hos m+c, sen slappa. Söndag, umgicks med lars.

På torsdag fyller bror år, jag har köpt hörlurar och en addidaströja , kommer bli bra! Och då blir det tårta så jäkla gött.. ;D

Nu ska jag få richard att slita sig från tvspelet och se en film! ha det bra och sov gott..

birsta

nu ska jag iväg till birsta och hjälpa bror med kläder. najs najs. Sen om jah hittar ett par stövlar med, hade vare kannoners de. Jaja

EN bra lördag vill säga..



lax

mat idag blev hemmagjort potatismos med lax i ugn. gött, jag är nu kock

Svinkallt

uscha vad kallt de är ute, man fryser ihjäl när man ska åg ut med alla sopor vi har. Mjölkkartonger och skit ska jag gå ut med sen, dom ska liksom åt andra hållet. en sak som jag tänker på är all disk man har hela tiden, man beöhver bara ta ett glas s¨å är det fullt igen. så himla trist tycker jag. Men men. Nu finns nästan ingen disk, bara lite men det tar jag efter middagen då det blir fullt igen. Jag vill ha en diskmaskin nu tack. Fast jag är van att diska sen vi bodde i huset och diskmaskinen gick sönder.

Nu är det nära till våran lilla resa till ullared, ska bli kul. shoppa loooooooooooooooooos. mkt som behövs nu ju. Plus att det alltid 'r härligt att bo på hotell tycker jag :)

Nu är jag reda för morgondagens bravader, :)

Ledsen och tom


Idag så har jag fått mitt hår klippt, det är toppen. känns så mkt bättre nu. :) Sen har jag bara ätit middag och slappat, vad ska man annars göra när man aldrig blir tillfrågad att hänga på. Man vet iaf vad som gäller, tycker det känns tråkigt.

imorgon är det jobb som gäller, vilket känns bra. Jobbar från 7-21.

På torsdag händer en grej som kan leda till att min dröm att bli polis kan bli sann, eller komma närmare drömmen. Jag ska göra ett Svenskatest och ha ett samtal !:) kommer bli skojj.




Alla verkar ha försvunnit? säg till mig om jag inte duger.


RSS 2.0