knäck

knäckbak stod på schemat idag och dom blev lyckade som det verkar, vilket är ju as bra! för vem orka göra om. inte lika mkt kladd som vanligt när jag gör knäck. :)

Sovit har jag också hunnit med sen jag kom hem från jobbet 7 imorse, skottade av R bil och sen så åkte han på jobbet och jag gick till sängen och sov och såg änglagård, så bra film!


Ikväll/natt är det jobb igen, det går jätte bra och jag tycker det är skönt på natten, man kan gå sin egen väg och kan ha det rikigt mysigt med julmusik och grejs! , sen så jobbar jag måndag och tisdag natt, sen onsdag sover jag sen måste jag handla julmat med mamma eller torsdag och träna är ett måste såklart. Sen torsdag jobb på dagen  och julafton samma, sen vid två på julafton så slutar jag och då bär det hem och göra sig klar för julfirande och mys hos mamma! Dock så är det lite trist att R och jag inte hinner ses under hela dagen förns på kvällen,men vad gör det igentligen, Vi ses ju varje dag och Han kommer nog kliva upp med mig på julafton ändå och få öppna ett paket och fika :) Mys


Snart så är det dags för att söka återigen till polishögskolan något jag längat efter så mkt. Ska bli spännade att se vad resultatet blir denna gång.

Nu ska jag snart gå och fixa fram gårdagens mat som var tacos (ska äta resterna idag) och ta fram en film och mysa lite innan jag ska vila för att vara pigg till i natt!


Ha en fortsatt bra helg.

julshoppa

är så roligt men samtidigt så stressande . Hjärnan går i hundra när man ska hitta en passande julklapp. :) haha


nu är jag så himla trött, ska gå och tvätta bort sminket och sen sova, begravning och nattjobb imorgon!





kallt

uscha jag fryser ihjäl nu, det är typ 100 grader minus nu. Jag dör. Men man får väl leva sig igenom denna dag med med jobb och sådant, ikväll ska jag bara ligga i sängen och må gött! Sjukt trött igår kväll efter att Sandra åkt eller ska man säga natt? kl var ju ändå halv 1. :)
Igår så tog sandra med sig kräftor som vi åt efter mitt jobb 20.00, och det smakade hur bra som helst. Ny favvorätt?:P
jaja, nu har jag fått i mig kärm, så nu ska jag borsta tänderna sen åka mot worket!
Ha en bra kall dag,

RSS 2.0