sjuk?

uscha vad dåligt jag mår, har vilat sen 16.00 fram till 19.00, jag har feber, skitr ont i halsen mår illa, samt mina bett på kroppen( ser ut som, myggbet fast det inte är de) dom vätskar och jävlas med mig, blir dom fler ska jag kolla upp dom, men det är dyrt att gå till farbrodoktorn ju, elller är det grattis till 20?

imorgon är det grillning på kvällen mums, hopppas jag mår bättre. för just nu vill jag inte finnas, mår så dåligt.

upp tidigt if imorgon och plugga, det behövs. kraam

sjuk?

uscha vad dåligt jag mår, har vilat sen 16.00 fram till 19.00, jag har feber, skitr ont i halsen mår illa, samt mina bett på kroppen( ser ut som, myggbet fast det inte är de) dom vätskar och jävlas med mig, blir dom fler ska jag kolla upp dom, men det är dyrt att gå till farbrodoktorn ju, elller är det grattis till 20?

imorgon är det grillning på kvällen mums, hopppas jag mår bättre. för just nu vill jag inte finnas, mår så dåligt.

upp tidigt if imorgon och plugga, det behövs. kraam

Jobb

Idag så har jag jobbar från 7.00 till 15.00 vilket var toppen :) behövde inte ens he in tillgänglighet utan dom bara ringde för dom ville ha mig ;) haha ! Sen så var jag ner på Däckia med bilen där Richard skiftade om till nya däcken och fälgarna ;) haha så bra, så snyggt!

Sen får vi hem å åt, jag var dödshungrig, vi åt pasta och pastasås, mumma. Det var billig pastasås på willys, en burk 10kr, så jag passade på att köpa två st. men ska nog it och köpa mer, dom är goda och lättsam att tilllaga, bara värma på ju ;)

Efteråt så skulle jag pluggat men orken och huvudvärken sa nej, så det blir extra imorgon. Men vi får iaf till OK och tvättade bilen, sen så hem och tvätta som vi håller på med nu.

Jag har nyss rakat benen och skrubbat fötterna och måla tånaglarna och smörjt in benen och lagt en ansiktsmask som jag måste ta bort nu för nu bväntar tvättstugan på mig, all tvätt !

ha en bra kväll... glöm inte andra avenyn....

Måndag

Hej svejs idag är det måndag och ny vecka, vilket känns bra. Idag så har jag läst min bok som jag ska ha hemtenta på, tänkte skriva den imorgon eller ikväll troja, fast ha till den 14/5 på mig, men vill bli klar så fort som möjligt eftersom en annan uppgift kommer snart ut och det är enorm. Sen så har jag ju min rapport i kriminologi som kockså kommer ta tid att göra. Men jag känner mig glad och motiverad i dag iaf, så vi hoppas på bra resultat i detta till slut iaf !:) Snart så lider skolan mot sitt slut , vilket är både trist fast oerhärt skönt eftersom då börjar sommarjobbet på Lindgården på högvarv, som är så himla roligt. Jag blir glad och motiverad av att vara där, alla är så underbara där, undra hur många arbetsplatser som är det? jag vet inte.. Hur som helst så längtar jag, fast jag jobbar ganska flitigt nu där med, men till sommaren har jag bara jobbet att tänka på, nu måste jag klara av skolan först och främst! :) vilket kommer gå kanoners, känns bra att ha med sig kurser fårn mittuniversitet sen när jag ska söka polis till hösten, gud vad spännande.

Helgen i stora drag:
Fredag: Pizza ätande med elina och Emil, sen talang på tv
Lördag: promenad och solning i solen, sen på kvällen vart de middag hos Richards föräldrar, gött som vanligt :) tummen upp där :)
Söndag: Åkte till mamma och hjälpte henne lite

Nu sitter jag och väntar på att Sandra ska komma, vi ska nämligen ut till birsta för att leta en present till josse som fyller 20 år imorgon, grattis gumman ! vi ska äta smörgåstårta och grejer hos henne imorgon och fira henne ordentligt:) så roligt ! ;)

Ha en bra dag och njut av solen om ni kan
KRAM /CH

sool och promenad

vilken underbar dag, solen har tittat fram och det är verkligen varmt ute nu, jag gick en långpromenad förut och sedan satt jag mig ute på gården och lyssande på musik och njöt av det härliga vädret. man ska verkligen njuta av det. sov dock ganska länge men det var lika skönt det med, nu snart ska vi till richards föräldrar på middag, jag hade tänkt gå lite tidigare men kom annat ivägen.. så nu väntar jag in richmards så åker vi tillsammans dit....

imorgon blir vdet fullt upp hela dagen, dock inomhus ju.. buuhuu


nä nu ska jag skynda på R, hoppas han kommer snart dååååå:)

ha en bra lördagskväll, kram

jobb

idag har min dag besått av Jobb, fårn 7.00 till 14.15, då Richards pappa hämtade mig, hem och kolla på internet och städade lite, sen ska vi iväg å handla lite småskaer på affären + lite annat. ! sen så får vi se vad som blir. Hoppas på nått bra !

Uscha va mkt pengar de kommer gå åt såmkt denna månad.

KRAAAAAM

jobbdag igeen

Nu ska jag starx iväg på jobbet, ska gå dit eftersom Richard har bilen på sitt jobb. Jag jobbar 12.00-21.00 vilket kommer gå kanoners.

har ätit fil och tvåm hårdbrödsmackor idag, super gött. Har börjat gilla hårdbrö mer, eftersom det är lättare att äta på morgonen tycker jag :) Nä nu ska jag kolla aftonbladet  sen börja tänka på att gå, kraaam

tisdag

Gomorgon!
varit vaken ett par timmar men inte orkat blogga, jag har ätit frukost och duschat och så, sitter och väntar på att mamma ska komma ner,  ska iväg en sväng med henne, sen ska jag hem och ev gå en promenad med sandra sen ska jag läsa min book, :) Jag tror detta blir en bra dag iaf  :)

Solen skiner, och liver leker helt enkelt ! Tänk snart kan man gå barbent ute , så mysigt. :)


Aktivera kort

Jag har nyss aktivierat mitt nya kort, alltså jag vet inte hur många gånger jag ska behöva byta för at det inte funkar till slut? haha helt sjukt. men nu har jag iaf mitt nya och jag får hoppas att det blir bra iaf !:)

NU har jag nyss avklarat två uppgifter och dte känns toppen, man blir så glad när man får skicka iväg uppgifter som är klara :) hah :D

Jag väntar bara på att en häfte ska skrivas ut, men det är så måpnga sidor så det tar ganska långt tid, men jag hoppas det blir bra iaf. sen hade jag tänkt läsa en bok som jag ska göra en hemtena på senare, men jag vill börja läsa den nu så jag kan fundera lite på den , :)

gud va itd det tar för utskriften, herre min skapare :) haha ! tur man kan göra annat under tiden...... sedan ikväll hade jag tänkt städa och så men får se hur länge jag ska läsa och så, lär ju inte sitta i flera timmar o läsa men i någon iaf så man kan plöja igenom några sidor :)
medans jag väntar kan jag berätta om min lördag:

Vaknade hyffsad tid, låg dock i sängen ett tag , sen så gjorde jag mig iordning för att åka och grilla i njurunda. Vid 15.30 så for vi ut dit jag och R. myste lite i soffan och sedan skulle Sandra skijussa sin mamma och pappa till timrå och under tidne då så åt vi godis och kollade på tv ;) Sen kom Sandra och Markus tillbaka och då grillade vi, asså det var väldigt gött, muuuums, dock så blir jag mätt så fort, men det satt fint i min mage det där, sen käkade vi godis och hade det trevligt :) Sen får vi in till bilträffen, eller jag och S får till timrå och hämtade hennes föräldar och blev bjuden på gofika där, sen när vi skjussat dom hem så for vi in till stan igen och mötte upp Markus och Richard. körde runt lite och sen hem och kollade på en film se tvärslocknade jag ;)

En lycka lördag med massa skratt ( på alla bilder har hon haden i skålen) haha :) men godis är till för att äta Sandra, ;) pröva du med, det är gött ^^

Åh vad jag tycker om min Sandra, hon är bra kock !:)



Promenad, telefon, lunch, plugg

Åh vilken härlig dag idag ;) Jag har nyss kommit in från en uppfriskade promenad, just nu är det lunch som gäller och jag pratar även i telefon samtigt med mammi.

idag ska jag plugga klart min delredovisning om Sara:sv, sen vet jag inte vad som händer! jag vet inte hur länge det kommer ta heller att sitta med detta, vilket är frusterande :) jag vill vara ute i solen hela tiden ju,, ;)



Tacos

Fredagenskvällen tillbringade jag hemma hos R föräldrar, vi fick tacos till middag och det var verkligen super gött. det tackar man för. dom gör alltid god mat, längtar tills vi ska grilla där ;) haha  goomaaaaaaaaat!
det är så himla trist att vi bor i en lägenhet, utan balkong, så trist. jag vill sitta ute, men jag får väl öppna dörren och få in lite sol iaf.. igår på dagen tog jag en prommis, det var himla skönt.

denna lördag har tillbringas framför datorn, och i duschen och fixat lite med kläder, vädret vart så dåligt helt plötsligt?;/ snart ska vi iväg på grillning, gu va gött :)


Morgon

hej å hå
Nu har jag nyss käkat fil med blåbär utan socker hahah :) jag brukar annars ta så mkt socker i filen, och det är inte bra de :) hade tänkt gå en promenad före fruskost men jag gör det efter jag pluggat istället. Vädert är så fint så man vill ut i luften och andas :) nu kommer jag nog stta ett tag med mitt plugg, kanske en två tre timmar, ingen aning hur lång tid det tar , men jag ska bli klar idag iaf, så slipper jag känna stress inför nästa vecka då jag även ska göra en annan uppgift i en annan kurs, :) bra planering såklart! :)

nä nu ska jag sätta igång, skriver senare ..



kraam

tandläkaren nästa !

Snart ska jag bege mig till tandläkaren för en titt, ska bli intressant och höra vad dom har att säga mig. :) sen ska jag hem och tvätta, förhoppningsvis ska R ha börjat redan eftersom jag är hos tandläkaren när vi har tiden :)


idag har jag sovit hyffsat länge, sen hem och pluggat lite, massa saker att ta fram inför mitt kommande arbete med en rapport, samt uppgifter i sociologi. ganska mkt just nu


Jag hör massa skrik och grin någonstans, men kan inte identifiera det, jag hör det in till min lägenhet, men när jag öppnar dörren till trappuppgången så äre tyst, sen när jag öppnar ballongdörren så äre också tyst. Jag tro att det kommer fram granntrappuppgången, för husen sitter ju ihop. och jag hör nog det igeom väggarna, tydligen! känns lite konstigt när man inte vet vad som händer, kanske är det någon som blir slagen eller så? ,men dte känns kontigt att ringa polisen om det inte skulle va nått,plus att ja inte vet vart det kommer ifrån riktigt!!! Men så ligger det till iaf !

Jag har nyss käkat en morot och det var supergött , nu ska tänderna borstats, sen ska jag typ dra !

ha en fin dag i solvädret! Kan det bli bättre än att vakna upp med solen???:)


Puss & kraam


slapp

slappar framför datorn, ska snart krypa i säng ska nämligen jobba imorgon, vilket känns kul :) fast jobbigt att kliva upp. huuuvvaaa

idag har vi ätit kyckling o klyftpotatiiiiiiiis, såå gött. sitter och dricker cola och äter choklad. :)



nattii nattiii

Happy face

Hah ! nu är jag äntligen klar med mitt plugg, jag har gjort en as stor uppgift som jag gruvat mig för as länge;) men idag blev jag klar med den, så skönt, ska bara kolla igenom den imorgon och sedan skicka in. !:) Men nu skulle jag igentligen se en föreläsning på datorn, men mitt program funkar fan inte, väntar på att R ska komma och hjälpa mig. den här datorn suger......

Sen hade jag tänkt antigen äta eller åka till morfar med mat, få se. Ska snacka med R om han vill hjälpa mig:)


ha en bra dag

du kan inte...

Du kan aldrig förändra någon annan människa än dig själv!



Pluggar för fullt..........

Arbete är bra sålänge man inte glömmer bort att leva.

Pluggar för fullt utan ett skrivprogram ?, skit oxå. Men snart kommer R hem och måste fixa det. jag kan ju inte fortsätta utan det, det går liksom inte! Och jag som har så bråttom med uppgifter, huva :( Men jag hoppas att det fixar sig, jag vill ju inte vara ute i sista sekunden fast nu är jag faktskt de, den uppgiften ska va inne på fredag och den är rätt så stor eller meeeeeeeega stor, blir så less!

Idag så kan jag meddela att jga inte känner mig så kryy, jag har feber,m fyfaan!



Fin va?

såå snygg

pasta

nu har vi nyss käkat, pasta och carbonara. det var gött :) och en stor tallrik med sallad , vilket är toppen på berget! nu ska jag lata mig framför lite bloggar, har lite små ångest över att jag ska plugga imorgon, har så mkt att göra, saker som ska in och så, känns tungt :/ Men jag hoppas att det går bra ;)

jag tror det börjar en film nu på tv4+, nått med dagboken- jag sökte dig och fann mitt hjärta. Den tro jag är bra, får se. sen blir det halv åtta hos mig och efter det annat bra :)

Nu var de bloggkoll och film, ha en bra dag





Visst är det trist att det snöar den 5/4?

söndag

söndagar är alltid trista och ångestfyllda, enbart för att helgen är över, huva. men det är ju typ helg imorgon med,röddag, jag överväger att ta ledigt från plugget då med,fast d¨å får jag as mkt att göra sen,det är det som är det sämsta med detta !

nu sitter jag och väntar, ska strax åka hem.

en underbar helg med mammi



Leo & harrys döttrar

kollat på film nu på eftermiddagen, jag såg harrys döttrar och Leo två st svenska filmer som är hyffsat bra. Tårarna rinner iaf under dessa filmer, vilket betyder att dom är bra! nu ska vi strax käka eller om typ en timme, potatisgratäng och kött och en god sallad med oliver och sånt :) sen vet jag inte vad som händer, trist att R inte är här, han hade annat för sig,?

Fyfaan vad bra kläder Hm fått in, dom är verkligen snygga och söta och tuffa, kollade och var skit sugen på mkt av deras kläder idag men jag känner att det får vänta tills nästa månad eller nått, hoppas att mna får ba lön nästa måndag också, och det får jag ju ;)

det är harry potter på tv, suger verkligen,eller de går att se m man har tråkigt, men mamma har typ miljoners kanaler så jag behöver ju inte titta pådetta mer, men men, jag lyssnar på everthing i do istället, så bra lååååt


Ha en trevlig kväll


påskafton

idag är det lördag och påskafton, jag och mamma har varit till stan oc h kikat, mkt fina små affärer, provade även en klänning men den var så hård, matrialet asså, jah har typ en likadan men den är trasig, men den här hade lite annat matrial. jag köpte den inte. ska fundera! sen handlade vi påskmat och gick hem, jag sitter nu och kollar på liv & död, ska snart käka lite!!!!!



RSS 2.0