bulle och kladdkaka

varit och fikat hos Elina ikväll, kladdkaka och bulle, så himla gött :) spelade även Tvspel :)

nu ser vi på paradise hotel, cimon fick åka :(

Pluggning

Hallå,
igår var vi som sagt på någon kina resturang och åt grillspett och annat gött, och till efterrätt blev det friterad banan med glass, man måste ju få lyxa till det ibland, speciellt när man inte betalar själva :) Haha! Sen for vi hem och la oss i soffan och kollade på spårlöst och sen paradise hotel, det har blivit så spännande nu , man vill liksom inte sluta se, men idag så kommer två till avsnitt :) Sen la vi oss i sängen och såg annorlunda familj på tvplay och sen halv åtta hos mig, sen sov vi gött :)

Imorse vaknade jag av att R skulle iväg och jobba, han är så himla seg på morgonen, kliver nästan inte upp man får tjata på han hela tiden ju. Men han kom iväg iaf :) då låg jag och drog mej en stund sen klev jag upp och åt havre grynsgröt och lingonsylt på :) Och läste tidningen.

Sen satt jag igåg och läste på min bok som jag ska försöka läsa ut idag, det är ju bara typ 20-30 sidor kvar så det går nog bra :) jag känner att jag har ett flyt på läsandet idag och igår dessutom, för då läste jag typ 100 sidor ju. Men sen ska jah fortsätta på en annan bok, beroendetillstånd tro ja de va.

idag så blir det falukorv med antigen mos eller makaroner, har inte bestämmt än , men gott ska det bli. Jag älskar falukorv.

Funderar på att ta en promenad idag med, men jag vet inte. vill ha ut R med men han vägrar ju, tänkte man kunde ju gå till willys och handla istället för att åka ;) haha ! Men vi får se, jag får väl gå själv antagligen.

Imorgon ska jag fortsätta på mitt läsande och ska nog kliva upp tidigare imorgon, behöver gå upp tidigt känner jag, man hinner så mkt mer. Men man är ju så seg på morgonen, speciellt nu när man väljer sälv, förut när man gick i skolan så var det aldrig problem, för jag hatar att komma försent och så, så då gick man upp självmant :) haha  !:)

Ska ta och höra med några fina vänner om dom vill göra nått någonting framöver, saknar er !


läsning

idag klev ja upp ganska sent, läst 100 sidor i en kriminologibok :) bra jobbat :D haha sen så läste ja lite ur en engelskbok, gick dock väldigt dåligt eftersom jag inte fattar nått :S ahha. Sen så äre ca 100 sidor kvar i krininologiboken sen är den utläst och då ska jag läsa en annan på tro ja 400-500 sidor, väldigt tjock dock :/ huaa. Men det jag gruvar mig mest för är dom två engelska böckerna, jag vet inte hur jag ska kunna ta fakta från dom när jag typ inte fatta nått :S

Sen nu är jag hemkommen från en promenad på ca 35 minuter, det var skönt att få röra lite på sig, dock en väldigt sanbb promenad men bra ändå :) har nyss duschat och ska klä på mig och läsa lite till tro jag! :)

Sen ska jag ut och äta med pappa och lars.

Pannkaka

Pannkaka blev det idag :) skit gött...

nu håller vi på att tvätta lite, har inte alls mkt tvätt, men lite iaf :) hihi

ha en bra dag

promenad

halloj.'
det var promaenad med sandra i morse, sen hem och duscha och käka havregrynsgröt och sen slappa för att sedan åka tilll skolan. jag är klar nu och väntar bara på bussen :) ska vara där till 17.00, igentligen behöver ja plugga hemma, men jag går ändå :) haha :D

ha en trevlig dag ute i solen , själv ska man sitta innne ;(

promenad

hej!
idag så klev jag upp och satt på mig träningskläder och iväg till spåret häruppe. Jag gick ett varv och det räckte för mig idag. Det var himla skönt väder och man vart så pigg av att gå där och kolla på snön och så :) sen gick jag hem och duschade och väkte Richard, och gjorde frukost, för mig vart de havregrynsgröt och äppelmos på :) gott.

Sen nu ska jag sätta igång att plugga, det tar nog några timmar.

Ha en bra dag alla 

Söndag

söndagen har varit bra hittils, idag så har vi haft främmande av Richards föräldrar, dom kom och satt upp en tavelhylla som dom köpte till oss igår, på hyllan har vi bokstäver där de står KÄRLEK och två st ljusstakar sok vi även fått av hans föräldrar :) så snälla så. :D sen så åkte ja och R till birsta på jakt efter ett par träningskor till mig, hittade ett par nike som va as snygga, sen så for vi till biltema och köpte kakelborr så vi får upp våran hylla snart ;) haha sen så gick vi in på birsta city där jag hittade, klackskor på bianco, tröja och armband på MQ och brynfix och puderpoff på Hm och björn borg kalsonger till R på MQ. :) bra handling, rea såklart ;D sånt gillar vii

Sen kom vi hem för ett tag sen, har nyss käkat mat och nu ska R måla om en fläck på väggen som jag råkat göra med min datastol ;) haha, sen så ska vi se johan falk och äta chips och dip, för sista gången på ett tag :) haha ;D försöka iaf.


Sen va ja ju oxå på willys och köpte havregryn så jag kan göra gröt till frukost :)

Imorgon ska ja kliva upp och gå en runda ut och sedan käka frukost :) sen skolarbete och sedan kommer förmodligen lars på eftermiddagen :)

gjorde föresten en kladdkaka igår, med ett hjärta av smält choklad, som dessvärre blev misslykcad ;) ahha


Nytt

nu gäller det..
jag ska ta tag  i det här, dvs jag ska äta mkt bättre och börja gå ut och gå varje dag, jag ska försöka iaf.
mitt mål är att:

- gå en promenad varje morgon, eller senare på dagen, 4 gånger i veckan
- äta havregrynsgröt till frukost eller grovt bröd (blää)
- äta bättre nyttigare mat, inte så mkt hämtmat. Skippa potatis och äta mer grönsaker och fullkornsris och pasta.(jag hatar fullkorn)
- dricka dricka enbart på helger
- dricka mkt vatten på dagarna
- försöka göra situps några gånger per vecka
-  ska bli pigg och glad och orka mer

senare ska jag även få med någon att börja gymma, frivillig?

Tro ni jag klarar det? det gör jag ( någon gång)

ska gå ner 5kg ;P

Hungrig

Hej, Klev upp tidigt idag och satt från 8.00 till 14.30 och hade gruppprov live genom skype. Jag tror att det gick bra men vi får väl se ;) hihi väldigt drygt att sitta så länge utan rast eller nått, vi hade verkligen inte tiid.

Sen for jag till morfar med mamma, tog bort julgrejor och fikade. Han blödde även ur ögat , såg as läskigt ut. Men tydligen hade han en blödning i ögat inget farligt alls, men det typ rann ju om han satt upp, men när han låg ner så försvann allt ju. ;/

Sen hem och plocka undan lite och sedan så har jag suttit här och ska dra å göra mat nu, jag hungrar ihjäl snart :/ haha

Sen ska jag tvätta, R ska hjälpa till sen måste han åka in å jobba igen, han började 9.00 idag till 17.00 och sedan for han till sin kusin som fått barn och sedan ska han hem å äta och tvätta sen ska han i och jobba några timmar senare till stängning :S jobbigt för han ;) haha

Jag ska förövrigt säga att jag fäått en skit grej att ha i käften eftersom jag tagit ur tandställningen, bli så less, den öär as jobbigt , jag kan inte prata rent ju, ahha ;) Men ett år med den mede ;S


Puss å kraam



NU SKA JA HA MAT :D

Jobb

vart inge plugg idag, dom har fortfrande inte lagt ut och jag bra väntar, men då så ringer jobbet och vill att jag ska hoppa in och jobba idag, så snart far jag iväg och hämtar R och då får han dirket skjussa mig på jobbet. ska bli skönt att tjäna lite slantar efter jul såhär :)

Vi hörs senare . kraamar

eviga väntan

Idag tog jag faktiskt en sovmorgon för att jag hade en jäkla huvudvärk imorse när R åkte på jobbet. Klev upp före han och tog en alvedon och gick å la mig. Sovit lite av och till. men nu är jag pigg :) Har hunnit ringa min chef å allt :) känns skönt.

Det värsta är att dom inte lagt ut arbeten på webct så jag kan inte plugga än eftersom jag lämnade in lite tidigare i torsdags så har dom inte hunnit få allt och kunnat maila ut allt än. Men jag ska kanske läsa lite i min bok så länge och kanske gå och sola, tills jag ska hämta R och sedan kan jag kolla om dom lagt ut på webct så jag kan fortsätta plugga! :)

Imorgon är det tandläkaren som gäller, halv åtta ska man vara pigg och glad för att befinna sig hos tandläkaren för att ta ut tandställningen för gott. känns bra fast samtidigt så gör det mig inget att den sitter där den sitter heller ;) haha är så van att ha den nu så skit samma liksom?:D

nä nu ska jag göra nått, ha en bra dag i solen :)


Mysig söndag!

idag har varit en bra dag, vaknade ganska sent, typ vid halv ett klev upp och åt mat ;) ahha sen så åkte vi till IKEA och kollade på rean men det var inte så bra, köpte julkulor, och sugrör, skulle köpa stolar med men dom fanns inte inne just då. Sen får vi å handlade en ost sen hem och då kom lilla mamma på besök, saknar henne hela tiden :/

Sen när hon åkte så gjorde vi iordning maten, det bestod av kyckling i curry och ris, mumma !:) sen har vi diskat och aft det bra, sitter nu här och försöker kolla lite bloggar.

Imorgon är det plugga igen som vanligt, vardagen smyger sig sakta tillbaka, om man inte räknar med att jag pluggade i torsdags.. huuaa. ett halvår kvar till det är över, kommer man orka?:D


lördag

gu va pigg va var i morse, ändå så låg jag kvar länge, sen slog jag igång en film och käkade frukost. Nu har jag nyss gjort situps och lite sånt, ville ha hjälp av richard med en grej men han vill bara ligga och sova.. funderar starkt på att gå ut i spåret, men vi får se..

har inget inplanerat för dagen just nu, och de känns som större delen av dagen redan gått och r vägrar kliva upp. hopplöst!!


ha en fin daaag i solen

Middag

hade en liten middag idag och gäster var Richards föräldrar:) det va la mysigt :P haha ! åt potatisgrätäng och kyckling och en god sallad till och till efterrätt åt vi glass med choklad och kola sås!

Vi fick en liten grej med, kolla in här:

fin fint :)

Middagen såg ut såhär idag:


Nu ska vi bara slappa och se på någon film och mysa..


Haha , alldeles nyss så hade vi krig om toan, haha, richard gick på toan och prcis när han kom in där så ville jag på toa, det vart ju kriiiiiis i magen ju ;) hahah! kul med en toa, till en tjej med mkt toa behov , haha :) skämta !:)

Natttii nattiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !:)





Fredag!

Uppe med tuppen idag och tvättade, gick så bra så, strök gardiner och så med som jag satt upp, vart jätte fint. sen har jag städat och så, kikat lite på film i mellan å så:) nu har jag nyss tagit en dusch och skickat över bilder till Elina. Nu ska jag äta lunch, tack o hej..


Världens bästa syskon <3

Torsdag

Idag har dagen enbart bestått av att plugga, pluggat sedan i förmiddags tills för en stund sen, tog paus och åt en mexicans soppa och rostat bröd till middag och ett glas mjölk, så gott! Jag ska fortstta plugga om en stund, ska skirva en diskussion till en rapport jag har gjort. sedan hoppas jag på att få lämna in den.

Imorgon så består min dag av att kliva upp väldigt tidigt för att börja tvätta kl 7.00, och jag tänkte ta en promenad i spåret mellan jag väntar på tvätten om jag orkar ;) och om de inte är as kallt! Sedan så ska vi väl åka å handla mat och så :)

Tänkte visa lite bilder från jul samt nyår:
På julafton var jag uppe hos mamma i härnösand med mina bröder ;) haha


På nyår så kom Elina, Emil, Sandra & markus till oss :) vi åt matoch hade det trevligt ..

tisdag

hallåå
Idag hade jag tänkt att städa ur ugnen, den vart lite smutsig sen nyår, hade helt gkömmt bort den :S ahah. Sen ska jag upp på vinden och hämta kartonger till julgrejorna, ska packa ner allt, ahah det är inte så mkt men ändå :) Sen ska vi förmodligen ut till birsta om vi orkar och köpa gardiner, våra är ju röda och ska ner nu :;D hah

Lite ångest över att plugga, :/ känner mig stressad som allt, men jag ska plugga på torsdag ev onsdag oxå och lämna in uppgifterna. Men jag känner mig ångestfylld över att inte gjort de än, fast ja vet att tiden inte är inne, hatar att känna såhär, men jag har ändå ingen ro att sitta med det idag. Jag måste vara mentalt förbered ;D

igår var vi hos mamma ai härnösand, var även på dollarstore innan, köpte lite nödvändigheter å så:) Hon bköd oss på macdonalds på kvällen till middag, mums ! :) haha så gullig stad! det är så lungt där.


Nu ska jag gå och torka håret och sedan sätta igång med den satans ugnen, den är hopplös......

Ha en jätte bra dag ute i kylan



RSS 2.0