hejhå

nu är det verkligen varmt och skönt ute, dock blåser det lite då och då. men vad gör det? :) Toppen! såklart ska man jobba när det är finväder men tjäna lite pengar är okcså kul!

Jag börjar kl 13.00 idag vilket är skönt! Sen så är jag väl hemma vid 22.00 igen!

Sitter här och äter lite nudlar, vilket är gött. Sen ska jag nog duscha så jag blir reeen !





Ha en bra dag :D

hej å hå

Izabel. det gick bra på opponeringen!

hej å hå, äntligen lite ledighet efter en tidsjobbm och pluggande. Imorgon är jag ledig och det ska bli skönt :)


fejk

jobb fortsätter.... :)

ska snart iväg och jobb och det känns bra..

Mindre bra är dom som är falska och utstötande...... bara att inse. Falskhet

peppa

nu är jag färdig för att opponera imorgon, jag har läst och haft mig, Nu hoppas jag att det löser sig! känns lite pirrigt men vafan jag överlever nog, troni?

Denna helg blir jobbigt, men vad gör de? jobb, jag älskar mitt jobb !

ÅÅHH som en ...

högt uppe i det blååååå!
haha


nu har vi nyss fått i oss lite middag, blev så snuttar från fryser som bestod av lite klyftpotatis och nuggest! måste ju äta upp, var inte så mkt kvar i påsarna så vi gjorde slut på det nu. hatar att ha små snuttar överallt!

Idag så har jag varit på ICA maxi och rusta med mamma, sen hem och plugga gärnet! jag läser om och om igen. Tycker aldrig att jag blir klar, eller klar och klar jag ska ju läsa in det jag ska säga, plus att jag ska veta vad jag pratar om ^^

Nu ska jag plgga lite mer, sen kanske det blir bilbingo, fats vet inte ännu!. känns jobbigt att sitta hemma och läsa om och om igen, måste få en paus från detta!

Imorgon jobbar jag, och efter jobbet bli det pluggning...... inför dagen FREDAG!


ha en bra fortsatt dag

keso

Nu har jag nyss slängt i mig lite lunch, som bestod av Keso, avokado och en gurkbit. Det var gött det! avokado ärdet bästa som finns, men jag är så dålig på att köpa det, för varje gång jag ska köpa de så är dom jätte omogen eller så är dom helt svart och har mognat sönder. men igår så fannas de bra avokado. så jag införskaffade mig en :) Go lunch tycker jag iaf!  Sen så imorse åt jag en yoghurt för magen, som är bra för min mage kanske. HA. och en banan.! morgonen har spenderas framför datorn i högsta högg skirvit på min opponering. Snart klar med skrivandet, (sammanfattningen) sen ska jag hitta på lite frågor typ också! Sen ska detta tränas in ordenligt.! 

Jag har idag och imorgon på mig, sen på tosdag ska jag jobba 7-15 sen på kvällen ska det bara övas lite, en fredag ska jag befinna mig kl. 8.30 på skolan! där allt ska avgöras. Jag är så nervös, jag hatardet här.! Men men. vem ska göra det åt mig annars? jaja, får ta mig i skinet och dra dit, om jag tar mig dit och gör bra ifrån mig ska jag gå på bio till veckan och se Beck, om jag skiter i allt så får jag inte se beck. ja de var en bra ideeeeeeeeee. jajjamen!
nu ska jag fortsätta, sen ska jag sola en snabbis och sen hem igen och fortsätta mitt pluggande.! Hah.

Kolla, jag ska jobba torsdag och har skola tills på fredag, ska jobba hela dagen lördag, söndag sen börjar sommarjobbet måndag , ingen ledighet innan jobbet i sommar, som vissa andra hunnit få :( trist men sant. Man ska vara glad att man har ett jobb iaf! JAG ÄLSKAR MIN AVDELNING!

solen håller på att titta fram sakta men säkert.imorgon ska den komma?



HA EN BRA DAG!

sommarvärme

undra vart värmen är igentligen, jag tycker att vi har dåligt väder varje dag nu, vilket gör en så besviken när man tro att det ska bli lite sol. Okej det är ganska bra väder men ingen sol och det blåser så mkt. Känner mig som en kärring som klagar över att det blåser, men det är inte kul! uscha jag vill ha riktig sommarvärme och kunna bada och så, fast de kommer nog, under den tid jag jobbar . som alltid.! Min vecka är fullspeckad som vanligt. men det är ändå roligt.

Var och handlade lite förut efter Richards jobb, behövde tops och lite smått och gött. Det blev pannkaka idag, vilket Richard älskar men jag gillar det inte så mkt, Jag bli så mätt på ett konstigt sätt av det. Men det duger! billigt och bra! och det är huvudsaken! Nu måste vi sluta slänga pengar på Mcdonalds och pizza, det har faktiskt blivit lite mkt på sista tiden. Det är brist på ork och matideer och gör att vi äter ute. Det är dålig ursäkt jag vet !

Nu ska jag snart se på kungafamiljen, ska bara avsluta mitt skrivande på oppotionen!

Ha en bra kväll! Nu ska jag göra lite kaffe !

MARIE

ja vi får köra en picknick dag framöver i finvädret?:D

Jordgubbar

Suget efter jordgubbar är stark idag. Jag är sååå sugen på det. Men jag vet inte om jag har tid att köpa sånna idag. men men ! det skulle vara gött :)



Nu ska jag läsa, ha en bra fortsatt dag

Lunch

Nu sitter jag och tuggar i mig lte lunch, det blev makrill och gurka idag ! hittlis har min dag varit lite stessande, jag håller på att läsa en klasskamrats rapport som jag ska opponera på. Det går bra men det är mycket att ta in, jag måste läsa den flera gångerför att förstå och för att kunna ha något att säga om den.

Ska jobba till helgen igen, vilket i och för sig är bra . men jobbat 3 helger i rad då,  men det kommer vara bra för min plånbok :D

Haha, igår jobbade jag till 17.00, skjussade ner R till jobbet då och sen for jag till mamma och åt, sen åkte vi på norra och plockade blommor ( kan ej stava domja menar) Sen skjussade jag hem henne och for hem själv till mig och diskade och plockade iordning. Sen satt jag mig vid datorn och kollade runt, vid 21.00 skulle det börja en bra film, hairspray, jag började se den, men seda somnade jag tydligen. OCH sen så vaknade jag av ett jäkla ringande, haha Det var Richard, jag hade missat att jag skulle hämta honom, Jag sov så skönt !:) iväg for jag och hämtade han 20 minuter för sen, men vad gör det?:D

Nu ska jag fortsätta på min lunch, men först plugga, sedan kanske jag måste sola, får se  !:)

LYCKLIG

just nu är jag hur lycklig som helst! Jag är bäst och jag klarar det! Ett medelande kan göra mig så lycklig! Nästa fredag här kommer jag!


idag har det varit jobb, jag älskar mitt jobb, alla sköna människor som alltid gör min dag! Dom får mig att må bra!


JAG ÄLSKAR MIG SJÄLV & Min omgivning så klart ;D

Grattis till Rasmus so gick ur 8:an idag och Tommie imorogn :)

Torsdag 10/6

Karln min leker och jag drar in pengar, som vanligt ^^
Haha han ska på Casino och äta lunch och jag ska iväg till jobbet och jobba. jobbar fram till 21.00. Imorgon så ska jag vara hos josse kl.09.00 för att hjälpa henne med hennes hår, sen ska jag hem och byta om sen på hennes student på skolan, sen på studentskiva hos henne vid 17.00 tiden ! Ska bli rikgit roligt de där, kanske blir en utgångpå kvällen, beropå om josse ska ut eller inte :)

Lördag jobbar jag från 14.00 till 20.00
Söndag jobb från 7.00 till 17.00

Sen är det skolarbete som gäller på måndag, jag ska opponera på en annnan och de ska in skriftligt på torsdag och träff på skolan Fredag, det vill säga om de godkänner min rapport !

Sen börjar jobbet.........

picknick

jag vill ha användning av min picknick korg nuu nuu nuu! någon som är på?

Måndag

åt fiskbullar idag och de var ju gött, var skit länge sen jag åt det. Men idag fick de bli det och det funkade kanoners :) Men jag är skit sugen på kebab:D ahah !

helg

idag har det varit jobb från 7.00 till 21.30, härligt . en kanon bra dag påå jobbet.. dock så har jag ont i min mage nu ioch mår väldigt illa :/ vet inte vad det är :S ska snart se en film och sova sen. typiskt mig att må dåligt



lunch

nu har jag nyss gjort mig lite lunch + matlådor :) Det blev korvstroganoff. Gött

Nu tänkte jag ta mig en promenad, sen sola tro ja om jag orkar. jag har en väldans huvudvärk :( uscha puscha !

ha en bra dag

Duscha

nu ska jag gå och duscha och sedan invänta Richard som kommer från sitt jobb.Vi ska laga korvstroganoff eller rättare sagt ska jag göra det. sen ska jag bara ta den lungt för imorgon väntas jobb. Upp tidogt och iväg, jobbar även i helgen!  Imorgon efter jobbet eller fredagen ska jag avsluta mina studier förhoppningsvis och invänta redovisningen de 18. Vi får se.

Nu är det duschen som gäller, känner mig lite smott äckelig efter min promenad i solskeenet imorse. Sen har jag bara ägnat dagen åt plugg!
Lycklig är dom som slutat skolan nu, men jag pluggar vidare!



KRAAM

sammanfattning

hej !

sammanfattnig över helgen och dagarna..

fredag. födelsedagsmiddag hos mej med vänner
Lördag. Bil åk med lars och Richard, en stund med emil och Elina
söndag. slappa kom ej ihåg mer :S hah
måndag. plugg, huljen med mamma och lars

tisdag (idag) skjussat mamma och tommie imorse, birsta med Richard, köpte ett par skor och shorts :)
Bilbingo med emil och elina, elina vann lite pengar :)

min middag igår, vart as gött

ny skorna. dom är så fina :D

RSS 2.0