länge sen

heeej! nu var det länge sen jag skrev, jag har verklgen haft fullt upp, plugg, renovering,flytt till ny lägenhet, jobb mm. känner att jag inte hunnit skriva :)

som sagt nu har jag flyttat och bor i en etta tillsammans med min boooy ;) mysigt..

Bilder på lägenheten innan renovering,



Bilder på hur det ser ut nu får ni senare ;) hoho



ha en trevlig kväll , kraaam

Carola- sanna vänner

ååh, den låter ägeeer. Carola är ju grym på att sjunga. tur de ;D

Jobb,målning,städning

Hej! Imorgon blir det jobb från 7-15.00 och sedan hämta nycklar tilll lögenheten och börja måla och städa riktigt. Ska bli as skojj :D haha ! dock väldigt stressigt haha!

Jag har nyss duschat och gjort mig klar för att lägga mej ner och se en film och sen sova. ska upp kvart över 5 imorgon .. ucha !

Jag älskar min fina pojkvän, han är värd allt :)

trött

uscha vad trött jag är och klockan är bara 13.00:S Men jag har varit uppe sen tidigt i morse för att försöka hinna med allt. Suttit med en engelsk artikel hela morgonen, jag är helt slut. Varför ska dom ta in engelska artiklar i kursen för? jag suger på engelska.

Dock så måste jag hinna plugga mkt eftersom jag ska jobba torsdag och Fredag och efter de så orkar man ju inte plugga så mkt. Någon måtta måste de vara. Fast jag är väl tvungen att plugga ändå antar jag :(

Denna vecka har/ska jag jobba 3 dagar och de är pengar de ;)

Nu ska jag fortsätta med att skriva, har nyss tagit en paus för mat :)

Byee byee

nattiii

ligger och väntar på R, han är och hämtar bror på krogen.... sen ska vi se dom två nya johan falk filmerna...:)

Plugg?

Klev upp idag för att åka med R när ha skulle på jobbet vid kvart i tolv, jag gick då hem och satt mej och plugga lite, känner att jag måste ligga i ihelgen ändå eftersok jag ska jobba i veckan så mkt ! Jag har gjort lite plugg nu och ska gå ut en sväng och sedan förhoppningvis sätta mig igen ! ;) haha !

Står vid slussen missa sista bussen ^^ carola med Tokyooooooooo!





Äntligen..

Fredag :D Så skönt, äntligen kan man slappna av lite fårn skolarbetet, jag försöker har helgerna fri, och eftersom jag jobbat undan lite i veckan så kan jag med gott samvete vara ledig i helgen! det är såå sköönt ! :) Men jag ska iaf försöka läsa lite teori men jag får se ;) ahha !

Fått lite jobb tider och det känns super bra! :) I love iiiit !!


Nu sitter jag och väntar på bror och R, dom ska bära lite grejer åt mig ^^:)

Ha en trevlig kväll! :)

Torsdag

Hej! dåligt uppdatering jag vet ^^ haha men jag har inte haft tid idag! Klev upp sjukt sent, fast jag behövade sova :) ahha ! sen så har jag pluggat hela dagen. från 13.00 till 19.30 fast med paus för middag och så hade vi strömavbrott mitt på dagen med !

jag har hunnit plugga mkt idag. Lämnat in hemtena i sociologi, och gjort om en sak i kriminologi! Så jag känner mig sjukt nöjd idag! :)

Och nu har jag sett halv åtta hos mig och mamma pojkar, det är sååååååååå bra , i like! världens bästa program som finns :D hahaha



halkbana :o

Hejsan!
imorse vart de uppstigning tidigt som tusan, närmare bestämt 20 över 5.00 uscha! Jag klev upp och hade världens magvärk :( men jag gick ändå, jag skulle nämligen till halkbanan :P Haha.. Gud vad roligt det var däruppe i härnösand på halkbanan, jag trodde jag skulle dö av skratt när vi snurrade och så:) det var rikigt roligt.. :) Helt värt att åka på, eller man måste ju men :) Jag är nöjd" vi fick även macka och dricka mums" satt fint" :P Sen bar det hem , jag körde halva vägen på slutet tillbaka och det gick bra! :) Med polishandskarna på såklart, dock säger min körlärare att det är kärringvantar :Shaha.. kan han inget om mode ?




Sen nu så sitter jag och pluggar förfult, ska göra undan lite, :)

tidigt

huu, jag är uppe tidigt idag! jag har nyss sminkat mig och ätit frukost! jag ska nämlingen ivg till skolan för att sitta påp föreläsningar hela dagen. känns jobbigt eftersom jag inte varit i skolan på as länge :S Men det ska nog gå iaf!
Den håller på till kvartöver fem om jag har tur så drar det inte över !!!!!

Sen idag ska ska jag plugga på hemtentan som jag har, har en underlig känsla av att jag inte kommer göra nåt?? ahah

Men nu ska ja gå och se vad för kläder som passar sen ska jag rusa iväg och möta ellinor!

Plugg

Nu har jag suttit i 5 timmar totalt och plugga som en dåre. Det har gått bra, och sånt gillas ^^ Jag är nästan klar med hemtentan i sociologi bara en "stycke" kvar som jag tänkte göra imorgon efter träffen på skolan. Så det känns skönt att snart ha det gjort!! Sen så har jag pluggat lite kriminlogi gjorde två frågor, de ska vara så långa och utförliga :/ men.

Imorgon ska jag vara på skolan hela dagen, från 10.00 till 17.15 huu,jag kommer svimma! :) Jag ska iaf gå tillsammans med Ellinor så det är ju bra :) aha!

Nu tänkte jag fortsätta plugga på teorin till körkortet, faan jag kan ju ingenting om den :S Men jag ska iaf försöka läsa lite.. :)


Måndag och ny vecka

Måndagen är här och det innebär ny vecka och nya möjligheter att utföra olika saker.

Min vecka kommer se ut såhär ungefär:

Måndag- Plugga Sociologi hemtenta
Tisdag- Träff på skolan, sen hem och göra hemtentan i sociologin
Onsdag- Halkbanan, sen hem och skriva hemtentan i sociologin
Torsdag- Se över hemtentan, plugga kriminologi
Fredag- Plugga kriminologi
Lördag- ev plugga kriminologi om jag inte är klar
Söndag- Samma om jag inte är klar..

hård vecka :/ jobbigt men det ska nog gå som alltid. Men jag har mkt att göra nu så jag måste dra. Hej svejs

RSS 2.0