Betalat räkningar

är uppe tidigt idag för att tvätta,redan kl 7:D haha
Jag har även fått lön och då ska hyran och de betalas, eller jag överför penhar till R som redan betalat det. jaja. sen har jag gjort iordning en returgrejj som jag ska skicka tillbaka, det är färg till skrivarn som ska tillbaka, jag besätllde fel, så trist. 100 kr fattigare på den färg som jag hann öppna, dom andra går att skicka tillbaka ! skönt de iaf.

Nu ska jag strax ner till tvättis och strycka en duk och sen plocka upp tvätten. sen ska vi iväg på jysk som har lagerrensning idag.

ha en bra dag, det ska jag ha. KRAAM

utslag?

nu så har jag ring både sjukvårdsrådgivningen och vårdcentralen. Jag väntar på svar fårn vårdcentralen nu att dom ska ringa mig. Hah. jag vill bara veta vad skiten är föt nått, det är strörigt och kliar. jag vill ju inte ha fula utslag på min kropp..

aja, sitter och väntar in Sandra med, hon skulle komma förbi här sen.

kraam

utslag?

nu har mina utslag kommit tillbaka igen ;S tråkigt värre. dom är störande för dom kliar så mkt. Men annars gör det mmig ingenting, fullt bara hah. jag hade likadana för ett tag sen men som gick bort efter ett tag, nu öär dom tillbaka . Mamma tro de kan vara stress som bryter ut dom, men jag vetinte. tro kanske det ! det är mkt nu i skolan, orolig för hur allt ska gå och så. men jag hoppas att det ordnar sig.

PÅ fredag ommer mina vänner och vi ska ha födelsedags middag för lilla mig. ja det kommer bli bra det.










Engelskbok

Varför blir allt så jobbigt och krångligt när jag måste läsa en engelsk bok? fyfaan. Men jag försöker gå igenom den så gott det går för att få en sådan bra bild av boken som möjligt, samt att jag har ett hundratal frågor att hitta svar till som bara finns i boken. hmm, men jag hoppas att det går, hittils har jag inte fått något svar men jag läser för fullt.

Sandra smsa förut och jag tro hon vill umgås med lilla mig, jag ska se hur jag ligger till med plugget, och sen svara henne hur det blir. :)


haha lars spelade in en as bra snutt med mig på sin mobil igår hahahaha :D

film

Lars är här och dom ska kolla på film nuu?:D haha orka. jag ska ju sova, men jag lovade dom att se en film innan vi ska sova! Men men, jag får ta mig en sovmorgon imorgon.

JAG VILL HA SOOOOOLSKEN!

Bilder

bilder från min 20 års dag !

Underbar födelsedag med familjen min =) Massa fina presenter. Jag gillar min korg :D

solning

nu kommer Elina snart och då ska vi sola =) det ska bli skönt, kanske vi tar en promenad eller gör nått annat efter, vi får se :)

Jag tänkte lägga upp lite bilder sen igår (födelsedagen min) men det gör jag senare, orkar inte lägga över biderna nu på datorn haha :D
Födelsedagen var toppen och jag fick världens finaste prestenter av mina kära! kan det bli bättre?:D

Idag så har jag pluggat och pluggat och pluggat, jag är nyss klar och därför tänkte jag njuta av solen med elina, fast i ett solarium, fats jag kommer ju ut endå i vanliga solen :D HAHA

jag måste köpa nya skor, men kontot är tomt ;S konstigt men dom sista slantarna gick till färg i skrivaren och tanka bilen :S huva allt är så dyft nu för tiden tycker jag :S men men jag har mitt sparkoto som jag måste låna ifrån till mat och så, vi sitter inte i sjön, "det finns andra som har det värre". ett ytrcyk som mamma brukar använda haha :D

Nu kommer väl gumms snart, ska packa ihop skrääp och gå ut med på samma gång, :)

Ha en bra dag. :)

Onsdag

Idag är en trist dag med tanke på vädret, buuuu ! Men annars har dagen hittlis bestått av att plugga, jag håller på med en uppsats i sociologin, vilket är ganska kul. men det är svårt för att det är mycket fskta som ska in, och det är lte knöligt att skriva allt. men det kommer gå kanoners :) Det är jag säker på!

Idag fick jag blommor också av mammas gudmor + dotter.

Senare idag ska jag försöka hinna med en promenad + ev solning och ner på OK för att kolla richard jobbartider i helgen :)

Sen så äre arga snickaren ikväll, det kommer bli kanon! :)


ha en bra dag, för imorgon kommer en bättre.

Bilder sen Lördags

Här kommer lite bilder sen i lördags. inte så många, Men hoppas på att josse kan skicka sina någon gång :)



Det blev inga fler :) Fina vänner jag har ! Dock ingen bild på ELINA på min kamera, hon hade hunnit gå då. Men Josse har fler bilder :D



PS: kom nyss in från en timmes promenad, det var väldigt skönt och svettigt :) Det rinner om mig ! haha
NU tillbaka till pluggandets tiid

Posten

hm, jag stod och lagade mat (nudlar) haha och så kom posten , shiit ad rädd jag blev, det var liksom någon på dörren ahha :D men då såg jag en AVI från posten , till mig , undra vad det är. jag har inte beställt någonting vad jag vet, inga böcker är det ju kvar att köpa, fast har jag gkömmt bort något är frågan ahha :) eller har jag fått en precent :D haha jag ska kila ner till OK sen, fast nu ska jag äta lunch sen ska jag på en lång promenad :) så ljuvligt :)

uscha, suttit med plugget sen i morse, det är trist nu, fast de rullar på så det är ju bra. fast det är svårt att sitta med det när det är 100 grader ute som väntar på mig ;D haha :D


Rapport

Rapporten är inskickad och klar, nu väntas betyg. Idag har jag varit på banken samt kollat till mina uppgifter i skolan, jag kan dock inte plugga idag för jag väntar på hjälp av en läarare som aldrig svarar:( Men men

senare ska vi till Richards mamma och fira henne:) blir bra de



HM

Dessa två vill jag ha, ska köpa dom när pengar rullar in :)

Helgen

igår for vi till Richards mamma vid halv 12 och tog med oss lite bullar och läsk, :) var dä'r en stund sen hem och duscha och iväg till josse på hudvårdsgrej, det var skojj, sen stannade jag hos josse, vi käkade kebab och sen hämtade vi iza påväg hem, sen drack vi vin och myste :) Underbara människor

Idag har jag varit hos mamma och så, inget speciellt har hänt. bara tage det lungt

nu ska jag snart hämta Richard;) sen hem å sova på en gång, är dunder trött !

Bilder kommer imorgon från gårdagen ;)

Sjukhus

nyss hemkommen från sjukhuset, morfar fick åka in :/ långt blodsocker, :S men men han mår bättre nu men blir över natten där. V köpte med oss lite godis hem och sitter nu och smaskar på de med LARS. :)

Imorgon väntas smikgrejs hos josse vid 14.30. ska bli najs.

lite pengar

till sparkontot och det gillar vi :) sen blommor som ja fick av pappa. Fina :D

:)

FREDAG

haha :D

haha jag dör, jag har så mkt stavfel och grejjs i min rapport så det är inte klokt. HAHA
Camilla skulle hjälpa mig att kolla igenom min rapport innan jag lämnar in den, hon skulle kolla efter stavfel och grejs. HAHA snacka om att hon fick det hon gjorde, jag hade mkt fel överallt. Jag är nog ganska dålig på sånt ändå, fast jag själv tycker jag stavar och formulerar mig bra. Men icke då :) ahha Men det var skönt att jag fick rätta till det som var fel, och hon var super duper snäll som tog sin lediga dag till att rätta min rapport. Tack :)

Hah tycke iaf att det var roligt, jag hade skrivit överskit istället för överskikt :D

Nu ska jag snart se till att få lite mat, det blir potatissallad med rostbiff, det gillar jag :D faktiskt ganska billigt ute på MAXI........

JAJA, ha en bra Fredag, jag fick mig iaf ett gott skratt, du med Camilla?

Torsdag!

nja solen är väl inte riktigt framme idag, trist. Men det kanske kommer lite senare frammeot eftermiddagen "hoppas". Nu har jag precis fått i mig lite frukost, bestående av en hårdbrömacka med pepparsalami, vi har typ ingenting hemma nu, haha. gruvar mig för att handla. det är så dyrt! :) fast mat har vi lite iaf, fast jag vet inte. Behöver mjölk, lättdryck mm :S men det kanske blir i eftermiddag att man tar en sväng förbi willys eller nått=)

Nu ska jag sätta igång med rapporten jag har, jag ska kolla igenom den och greja så. Hoppas det blir bra, sen ska jag börja med sociologin. trist..


ha en bra dag :D

sov gott

nu ska jag gå och lägga mig, väntar bara på att R ska komma ur duschen, sen ska vi släcka. :) Min huvudvärk vill aldrig ge upp, känns som att jag har det så ofta nu för tiden och det är störande. Men jag känner att med solen kommer ett leende och man blir så glad så då går huvuvärken ofta ner, haha.

Imorgon väntar som vanligt plugg, ska kolla igenom min rapport och ändra och greja, sen ska jag börja med en uppgift i sociologi, som jag hoppas kunna fatta nu, det har varit lite oklart vad man ska göra och inte, hatar när lärarna inte kan berätta allt, istället för att skriva på olika ställen vad som ska göras, så luddigt. Även att vi påpekat det förut till dom, men jag tycker inte att det blir bättre, tråkigt. Snart är iaf mina kurser klara och det känns bra, bara typ en månad kvar, villsäga om jag klarar de uppgifter som är kvar och så.

Kom och tänka på morden i härnösand, fy vad hemskt, jag mår illa av sånt, hur kan en människa döda barn? fy
Men dom har iaf fått tag i de som orskade dettta och det är ju toppen, det var en 21 årig som dödade sina halvsyskon, det är tragiskt.!!!!!!!!!!!!!!

Men nu ska jag borsta tänder och lägga mig i sängen, go natt

Vi hörs imorgon kraam

hallå¨å

jobb idag från 7-14 sen hem, har världens huvudvärk, feber :/ nu väntar ja på mat sen vet ja ej vad som händer. imorgon väntas en dag med pluggande :/ uscha ha en bra dag

tisdag

tjoo

idag har varit en givande dag, promenad och solning, pluggning, varit hos mamma, hem och se film me lars. :) imorgon väntar jobb på en annan avdelning, känns okej. bra att få jobb, det gillas stort :)

sen imorgo när jag slutar ska jag plugga, ska kontrollera min rapport, är klar med den, men ska kolla igenom den och greja, så vi får se.:)

byee byee

Måndag

Vilken trist dag hittlis :/ Jag sitter med min rapport och försöker komma framåt. Det är tungt särskillt när man fastnat. Men jag tro och hoppas att jag kommer fixa det galant ändå . Jsut nu så har jag ätit lite lunch för att få i mig lite näring, det tar på krafterna att skriva en rapport, Huvudet dunkar och jag är allmänt less, det kan bero på vädret vad vet jag :/ Men jag hade iaf tänkt gå en prommis sen på eftermiddagen när jag är klar, men vi får se hur det blir :)

NU ska jag fortsätta


Helgen

hej hej !

min helg har bestått av konfirmation, god mat, vänner och allmänt trevligt. igår kväll så chillade jag lite med Elina, vi tog en biltur sen ställde vi oss vid max typ, där alla bilar samlades, efter en timme anslöt sig R och Emil med.

idag har vi vilat och sedan tog vi en lång promenad ute i solen as skönt, sen har vi tvättat mkt, sen middag och film. Nu är det wallander som gäller innan vi ska sova, imorgon är ännu en dag medc min rapport :/ suck


puss

Glass

Tog en sväng ut ikväll och kolla läget liksom, köpte glass på MAX en ny lyxshake,den funkade men det var godare dne som var förra året, fast den finns ju också u..

Nu har vi nyss kommit hem och ska se en film sen sova, för imorgon ska vi på konfirmation :)


NATTTii

lunch

Nu har jag nyss fått i mig lite lunch, det vart lasagne som vi åt till middag igår. ja det duger ju, fast det är godare att göra egen, vi köpte våran färdig. ahha laaaaaaaaaaat!

Min dag har hittils besått av att skriva på min rapport, det är väldigt svårt men jag hoppas att det blir bra i slutändan iaf. Jag har drygt en vecka på mig till att sitta med den innan den ska in för rättning . SÅ jag ska köra stenhårt, och jag hinner som alltid, fast med lite stress. Att skriva en rapport handlar om att vara fokuserad och ha ideer om vad som ska finnas med, fick jag bara skriva rakt upp och ner så hade det varit enkelt men nu ska man följa vissa regler, det är ytterst noga med detta..

Nu hade jag tänkt gå en prommenad såhär efter maten och känna vårkänslan ute :) Sen tro jag inte att det blir mer plugg idag, för att jag tycker att jag redan har koll på läget, var ju som sagt uppe i morse och skrev ända tills halv ett, så jag är nöjd. Lite roligt ändå att plugga hemma för inga raster tar man utan man kör på tills man tycker man är kklar sen så stänger man ner, ofta gör jag så iaf, ibland så kan jag sitta ett tag och sen ta nått att käka eller göra något annat och sedan fortsätta fast oftast då har jag tappat koncentrationen , så då äre bäst att köra först och ha fritid sen, helt klart eller hur?

igår så var Jag med Sandra på birsta på eftermiddagen, vi fikade och handla kläder, jag köpte ett linne för 29kr och en klänning för 29 kr, helt sjukt. Sen for jag hem och satt in lasagnen i ugnen, och min underbara bästate R hade städat hela lägenheten, han är bäst :) jag älskar honom!

Sen såg vi lyxfällan på datorn sen slocknade viiiiiiiii.

Ikväll vet jag inte vad som händer, vi ska iaf äta hemmagjort Kebab med pitabröd, sen vettetusan. Förslag?

Imorgon ska vi på konfirmation av Rasmus. det ska bli skojj:)

ha en bra dag


Hosta

när ska hostan ge med sig?? den är så jobbig.. klev upp halv 7 idag,käkade frukost och så, var uppe till åtta typ sen gick jag och vilade, hostan var hemsk i morse, trodde ett tag attt den skulle kväva mig, sen vid 10 klev jag upp eller vad klockan var, och började läsa min halvskrivna rapport och funderade på vad jag ska skriva härnäst. ingen fantatsi och ingen lust, så jag ändrade lite stavfel och konstiga meningar som jag fått ihop, sen gav jag upp. Hörde med sandra om hon ville hänga , sagt och gjort nu är hon på väg hit.

Imorgon ska jag fortsätta skriva, ska kliva upp i tid och mysa framför datorn, jag tror att jag skriver bättre på morgonen när det är lungt och stillsamt utanför, inga bilar som far i onödan och så:)

jajja, ska försöka mig på en promenad sen kanske. igår så gick jag ut på prommis med R, helt otroligt atthan ville gåå::) gllaaaaaaaaaaaaad


promenad

Nu blir det promenad för att belöna mig, jag är klar :D :D:D

Lite bilder


Lite bilder från härnösand för ett tag sen :)

Nu har jag lunch, nyss ätit wokgrönsaker och lövbiff som jag hade som rester i frysen. Det gick väl okej och sedan så käkade jag en frukt, men guuuu jag kommer inte på vad de heter haha :P och ett glas vatten till :)

Nu ska jag forsätta med uppgiften jag gör och sedan tro jag att jag ska gå en promenad och kanske sola efter? få se :)

Jag har faktiskt redan gjort klart en uppgift är inne på min andra, de ni. Här jobbar vi effektivt.


Onsdag 5/5

idag är en solig dag vilket gör en direkt på bra humör. Jag ska alldels strax sätta igång att plugga, har tre uppgifter som ska göras, två ska bli klara idag och en ska jag försöka börja med om jag får tid, dom andra två är ganska stora, vart mer uppgifter än jag trott, vilket suger hårt.

Idag fick jag en förfrågan om jobb, men jag var tvungen att tacka nej idag för att jag har deadlines på dessa uppgifter som jag inte vill missa, skolan går iaf föra jobbet. Jag tycker ändå att jag jobbar mycket, men det är ju bra, har ju en lägenhet att betala! fast denna månad har det inte blviit jobb än om man räknar från den 1/5. men det tar jag igen lovar^^

Nu ska jag fortsätta på det jag ska göra och försöka göra detta med glädje ;) hiih !

ha en bra dag och ni som är ute i solen, ta vara på det!

förkyld

ja då vart man förkyld då. attans! snoret rinner och jag känner mig allmänt hängig, men det är ingen fara. Inget slår hur jag mådde i torsdags ;) haha uscha..

Fint väder idag vilket gör en på ännu bättre humör =) Nu ska ja dra iväg, sedan på eftermiddagen ska jag handla schampo på willys dom kostar bara en tia, och mitt är helt sjult idag, tur att dom har nedsatt pris på just mitt shampo. Jag är lycklig..





ha en bra dag !


RSS 2.0