jobb mitt på natten?

Fasiken, jobbet ringde igår kväll vid halv 10 och frågade om ja kunde jobba, haha efter en stund besätmmade ja mig för att gö de efter leif övertalat mig ;) haha min första natt ever som jag jobbar och den gick kanoners, jag var rädd att jag inte skulle kunna va vaken men det gick bra:) bara man vill så :)

Nu har jag nyss kommit hem och ska sova, dock måste jag kolla datorn först eftersom jag inte har ro i kroppen än;) haha



Coolt första natten, yes

då var....

denna pluggdag klar, vilket känns toppen, fått mkt gjort och allmänt nöjd, precis som det ska vara :) nu ska jag snart knalla ner till S och äta mat, vilket oxå blir toppen på en måndag :) få se vad det blir för gött !

Jobbigt bara att jag är förkyld, huva !

ge mig

jag vill ha dom

Tenta

Måndag morgon eller förmiddag, skönt att det är en ny vecka, ska bli skönt med påskhelgen.

Måndag: Idag så gäller pluggning, jag har pluggat hela morgonen till tentan, och ska fortsätta att göra det till eftermiddagen, men ska snart käka lunch!

Tisdag: Pluggning inför tenta och skrivning på en annan uppgift, träning

Onsdag: Tenta kl 10.30, sedan träna ev och plugga

Torsdag: jobb 7.00-13.00 sen birsta och handla



nä nu ska jag ätaa :)


förkyld

ja då har man dragit på mej en förkylning, uscha, vart nog smittade på jobbet häromdagen :( men men, känns bara så tärt att man känner sig så seeg och tilltryckt

idag skjussade ja R till jobbet och sedan handlade ja till M och sen hem och slappa, ska snart hämta R igen och då ska jag in på willys och handla lite frukt, tänkte gö nått gött.

sen ikväll vet ja ej va so händer, ta det lungt bara!

såg nya wallander igår, den va bra men typ seg:)

nu ska jag diska, kraaaaaaam

Fredag

hej !
Idag är det fredag och det känns bra :) för då ska vi göra gomat , ahha! Idag klev jag upp kl 5.00 för att skjussa R och sedan satt jag mig på än gång och plugga, jag är alltså i fullgång nu, volket känns bra att man är uppe i tid och gör nytta! huva, vad jag jobbat på senaste tiden, plus att jag ska sköta skolan, jag känner docxk att skolan fått ta lite stryck eftersom jag känner att jag måste tjäna lite stålar med. Men det ska bli ändring, skärpning på pluggfronten nu.
Just nu håller jag på med en uppgift som är engelskbaserad, vilket känns surt eftersom det tar dubblet så lång tid för mig att göra uppgiften då om inte mer, eftersom engelska är inte min starkaste sida. Men jag får väl kämpa på, Imorgon blir det till att göra en anann uppgift på dagen, sen har jag tänkt att ta ledig i helgen och slappa och så :)

huva, känner även av halsen idag, känns konsigt, hoppas jag inte blir sjuk bara !peppar

Sängen ser varm och go ut, men jag ska fasen integå och lägga mej, för då blir det igen middag ikväll haha :P

Nu hade jag tänkt fortsätta, fått min paus nu, men jag återkommer  !

Kraaam

Fredag

Nu var det ett tag sne jag skrev, jag har inte orkat.
Jobbat, båtresa, plugg mm..

Nu går plugget mig på närverna, jag orkar inte mer, helt slut på de där.

Morfar idag, sen träna, sen middag ute , sne vet ja ej

Lördag, jobbar
Söndag jobbar

Måndag, träffa min studiegrupp
tisdag, redovisning i skolan
onsdag, jobb
Torsdag jobb
Fredag vet ej


gu va trött ja är, less, orka.

R sover som vanligt, gör ju inget annat än va uppe på nätterna och sover på dagarna :/ tråkigt



Snart när det blir lite torrare ute ska jag börja gå promenader igen på morgonen, det är sp skönt, men just nu är det så blött fläckvis så de inte känns så kul att gå ut då. Men snart så. måste ju gå ner i vikt lite och fixa och trixa lite :)

Saknar min bäbis Tina ;)

Hallelujah

Måndag och ny vecka

Idag vaknade man av nissarna på taket, dom skottade och hade sig, trodde nästan att dom flög i genom taket, ahha klev iaf upp och pluggade, fick bra mkt gjort, sen ha jag greja med en till sak som stör mig mkt. Men men

Nu har vi nyss ätit soppa och ska snart lägga mih och pluggläsa sen ska jag se på tv, mkt på tv ikväll. :)

Imorgon äre träning på morgonen sen plugga :)


Kraaam

Ont i mina ben

igår åkte jag och tränade vid 9.00 med Nadia och Bajro. vi han bara byta om så fick jag sms om att jag skulle jobba 14.00-21.00, och det var ju bra, jag gymmade till 11.000 ungefär sen så duscha vi och åkte in till stan och jag vidare hem, åkte och handlade med R sen så åkte jag på jobbet, vilket är lika roligt jämt. Uppskattande jobb :) Men det som är så jobbigt är att mina ben och fötter sväller upp så mkt, och sen när jag går och lägger mej hemma så kryper det i benen det är så jobbogt. Men jag kanske ska skaffa stödstrumper haha ;) och bli en riktig undersköterska :D ahha

Imorse när jag klev upp så va de tänkt att jag skulle plugga båda kurserna, men ingen uppgift utlagd? så himla dåligt . Så jag har istället kollat runt på olika internetsidor efter kläder och annat roligt :)

jag har även chokladbollar kvar sen i söndags som vi inte orkat äta upp? haha vi brukar sluka dom på en gång ahah. men kanske en tanke jag fått eftersom vi vägde oss på jobbet igår och jag ligger på 59 uscha, jag burkar ligga på typ 55 typ så jag har gått upp lite, men det är muskler ^^ eftersom jag tränar stenhårt :) haha !:)

ELLERHUR NADIA visst är det muskler?

imorgon fyller moffa år <3

Nu ska jag kila, ha en bra dag i solskenet


RSS 2.0