julafton sooooooooooooooon

god jul

ha en bra dag :P

Torsdag

Hej !
Jag skriver när jag känner för det, det kanske märks? haha..

ska skriva lite om veckan:
Måndag: Pluggade sociologi och kriminologi. Sen på kvällen så tvättade jag och Richard.
Lars kom även en stund :)

Tisdag: Jobb 7.00-16.00 därefter så åkte jag hem och åt potatisbullar och sedan kom Elina och hämtade mig och vi drog till Birsta och kollade på julklappar ;) Sen hem och såg på Tv sen tvärslocknade jag ;)

Onsdag: Pluggade tills jag skulle på jobbet några timmar. Sen hem och fika å så. Richars föräldrar var här sen kom mamma :) Sen åt vi sen solade jag , sååå skönt^^

Torsdag: Pluggat sen i morse och snart ska jag gå och sola, sedan när Richard kommer ska vi handla ute i birsta så vi slipper åka dit på ett tag ;) Handla julskinka ska vi med ;)

Fredag: Plugga klart de sista, sen ska jag vila en vecka eller så u jul, kanske att jag behöver plugga på måndag eller så men vi får se :)

Fredag

Fredag är en bra dag, kanske den bästa dagen i veckan, för man har en hel helg framför sig, en torsdag är också bra för då ser man framemot att det ska bli fredag, så smart jag är ;) haha ! lyckat

Idag klev jag upp och vaknade som "vanligt" med huvuvärk, har haft de i fyra dagar i rad och det går ej över med alvedon, så less. man somnar med värken och vaknar med den. så less på det ! Jag satt mej iaf och pluggade på min rapport som ska ha delredovsining på tisdag och blev klar med den, ska försöka jobba in lite uppgifter så jag kan ta de lite lugnt under jul men vem vet ;) haha

sen så åkte vi ut till birsta på classes och greja på där, sen så drog vi på willys och köpte glass sen hem och lagade mat , och Lars kom även och åt :) mysigt då! dom uppskattade maten iaf, den vart faktiskt goood.
Sen så kom Emil och Elina till Idol och vi åt kladdkaka och så, de va ju najs ....


Sen nu ska vi se en film sen sova, jag har så ont i lilla skallen min, och imrgon blir det spruta..

Jag saknar min bäbis :/

klippt och färga håret

Nu ser de mkt bättre ut, lite nytt ;) sånt gillar vi



Idag har jag pluggat och nu ska jag se på tv och så :) gonnatt

Mamma

Idag fyller mamma år :) hihi.. var hos henne på kalas i lördags :) hon fick ett kit från body shop av mig och Lars! :) Vi fick god mat och tårta :) mums, inte helt fel!

Idag har jag städat och så, snart kommer Sandra och Lucas hit och hänger. Sen få vi se vad som händer.

Ska sätta igång att läsa en bok ikväll om jag orkar för jag ska göra en rapport som ska delredovisas nästa vecka. så jag känner mig en aning stressad :S Som vanligt hahah!



kraam

bakning

jag har nyss bakat och stått i ;) haha dom verkar ha blivit bra iaf ! Några gick sönder men resten va super bra hoppas ja på :) Vaniljhorn är så gött och enkelt att göra.

prov

haha ska ha prov om några minuter över internet. Vi r en grupp på tre som ska prata genom skype, haha vi testringde nyss varandra , man låter så rolig:D ahha  !:)

Men det ska nog gå bra! :)

hejsan hoppsan

bilder på lägenheten efter renovering kommer, orkar bara inte lägga in bilderna :D ahha

Idag har jag pluggat hela dagen för att kunna bli klar med en uppgift. :D ahha sen ska vi tvätta ikväll , kul?:d


jag har klarat körkortet., deni :)

RSS 2.0