Jobbhelg

är nu avklarad, vilket är skönt :) Men det fortsätter med ytterligare jobb, ikväll ska jag jobba natt igen och imorgon och dan efter sen vet ja ej. Men det är bara roligt ! :)
Igår så tvättade jag, det var stora berg asså, huva va mkt .. Men det gick undan så det va ju bra ;D
Nu ska jag vänta på att the bankman ska ringa sen ska jag dona lite sen göra middag och sen vila och sen ska jaiväg på jobbet.
Imorgon ska jag sova, sen träna sen jobbet igen, onsdagen ser likadan ut. :)
Hej svejs !

Jobb

Nu ska jag strax bege mig till jobbet för ett nattpass vilket känns bra. Tråkigt att det är helg och man jobbar men man tjänar ju mkt bättre då vilket är goood. Hoppas att natten blir bra, och att man inte blir trött för då är det kämpigt ju :)
Idag så klev jag upp i hyffsat tid och städade lite vilket behövdes, sen skulle vi kompletterings handla lite inför middagen och vi kollade även på jackor på stadium och en snabbis på birsta. DET FINNS JU INGA ? vart har alla människor köpt sina? värdelöst! jag vill ha en jacka nu, kallt ju..
Idag blev det som sagt tacos och massa godis mums ;) sen just ja, jag har köpt en julklapp också till mamma ;) faan vart så nöjd asså. Den saken är as bra ! glad jag blir ..
Sen har jag hunnit tagit en tupplur också såhär på eftermiddagen eftersom jag ska va helt utvilad till jobbet. Nu ska jag bara slappa innan jag ska ut i kylan igen .
Imorgon är det jobb igen. Ledig söndag sen jobb måndag tisdag onsdag natt.  så bara att hållla sig vaken så blir detta bra tillslut.
Ha en bra helg alla.

RIP

Nu blir det begravning framöver, uscha. det är jobbigt. Fick beskedet idag och han dog igår,helt sjukt att man inte blir underrättad plus att han får ligga i rummet längre eftersom inte begravningsbyrån är underrättade eftersom vi inte visste att han dött ens? vart är systemet på väg?
Fick iaf se han och ta farväl,känns bra. Men hade varit uppskattads att få vara där dom sista timmarna.
Jävla sjukvård, personal som ej fatta eller har hjärta-

träning

gud asså vilken bra träning det blev idag, helt slut. Det är så det ska vara..
Tisdag:
besök av lars
Ringt massa samtal
Träning
middag hos mamma
TV
En bra dag idag. Imorgon ska jag träffa nadia och sen träna ;)

Tisdag

Idag så har jag mått piss, huvudvärk och känt mig hyfsat off. Hm, men det känns bättre nu så nu ska jag ner på stan för träning med mamma, sen ska jag på ett möte med Izabel ( jag glömmer inte IZA , haha ;D ) få se vad det har at ge.
Idag så har jag diskat och donat lite bara och tagit det lugnt hittils.l
Ska snart göra mig iordning för bussen går kvart över, så lite tid har jag kvar iaf.
Justja, jag kom ju hem från ullared i lörsdagsnatt, vilken resa! den var helt sjukt rolig. Torsdag morgon åkte vi och stannade vid dalahästen och åt mat, det var as gött! sen for vi vidare. När vi kom fram typ halv åtta eller va de va, så gick vi upp på rummen sen drog jag och richard ut och åt mat på macdonalds sen hem å såg film och slocknade på en gång. Fredag klev vi upp tidigt och åt frukost sen så åkte vi mot ullared, där vi shoppade en hel dag, åkte hem vid halv 7 typ. Hade beställt bord på en esturang där jag åt kycklingspett med klyftpotatis. Sen hem och sov var helt slut efter all shopping och ont i fötterna. Lördag morgon fick vi sova ut lite., halv tio skulle vi åka med ett outlet ställe där det fanns mkt märkeskläder och dylikt. Shoppade bara en tröja till mig själv resten fick lars och tommie. Hittade liksom inget.. Sen forsatte resan hemåt, stannade vid ett annat matställe där maten inte alls var bra, men det dög. Sen var vi hemma
runt två halv 3 eller nått sånt!
Lars hämtade oss, och han följde även med oss hem en stund han fick sina grejor och kollade på vad vi köpt. :)
Nu har jag iaf gjort av med mkt pengar, svider lite men det är det såklart värt. :) Får väl jobba ihop mer pengar.
Nä nu ska jag åka, träningen väntar

RSS 2.0